Нічна атака “шахедами”. На Хмельниччині відпрацювала ППО

Нічна атака “шахедами”. На Хмельниччині відпрацювала ППО
  • У Хмельницькому районі лунали вибухи. 

  • Ворожі безпілотники рухалися в напрямку Старокостянтинова. 

Чергова неспокійна ніч минула для жителів Хмельниччини. Ворог вкотре запустив ударні безпілотники в сторону західних областей. Повітряну тривогу на Хмельниччині оголошували двічі. Спершу о 23.37. Дрони із Вінницької області рухались в сторону нашого регіону. Про переміщення “шахедів” інформували Повітряні Сили. 

Зрештою ударні дрони тримали напрямок на Старокостянтинів. Близько першої ночі по них відпрацювала протиповітряна оборона. На території Хмельницького району пролунали вибухи. Це була робота ППО, повідомив перший заступник керівника ОВА Сергій Тюрін. 

Відео дня

Відбій на Хмельниччині оголосили о 01.18. А через декілька хвилин, в 01.32, знову пролунав сигнал тривоги. Один із “шахедів” “загубився” на Житомирщині. Він літав на межі Житомирської, Хмельницької та Рівненської областей. Зрештою відбій пролунав аж о 04.52. 

— Під час повітряної тривоги в Хмельницькому районі працювали сили ППО. Станом на цей час повідомлень про постраждалих або пошкодження інфраструктури немає, — додав Сергій Тюрін. 

Додамо, що під час цієї атаки протиповітряна оборона збила 18 “шахедів” із 23. Ворог запустив їх з окуповано Криму, з мису Чауда. Протиповітряна оборона працювала у щонайменше 9-ти областях України.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Lesya Murenko

    Дякуємо ЗСУ! Зі святом вас! Здоров'я і Перемоги всім!
  • Ольга Мариняк

    Дякую силамППО
    Ви неймовірні
  • Антоніна Антоніна

    Дякую силам ППО ,нехай охороняє Вас Матінка Божа. Слава Україні, Слава ЗСУ.

keyboard_arrow_up