Новий начальник УМВС Хмельниччини планує провести скорочення та «омолодження» особового складу

Новий начальник УМВС Хмельниччини планує провести скорочення та «омолодження» особового складу
Головний міліціонер області вже готовий до роботи. Він поділився змінами, які чекають на управління внутрішніх справ Хмельниччини найближчим часом. Микола Семенишин вважає, що, перш за все, потрібно зайнятися люстраційними процесами.

Нагадаємо, відповідний наказ про призначення нового начальника підписав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Провести очищення та покарати винних

- Сьогодні ми повинні зберегти професійно грамотних працівників органів внутрішніх справ для того, щоб не допустити розпорошення і послаблення виконання правоохоронних функцій, - каже начальник УМВС у Хмельницькій області. – Ми проведемо роботу щодо виявлення осіб, які були причетні до режиму Януковича та які відправляли «тітушок» на Майдан. Сьогодні триває Революція Гідності і все, що зараз відбувається в державі, зобов’язує нас залишатися гідними і не забувати, що ми служимо людям, громаді, яка має нам вірити і поважати.

Відео дня

Микола Семенишин переконаний, що працювати є над чим, тому він сподівається на розуміння і спільну працю, аби провести ревізію та перезавантажити органи внутрішніх справ на Хмельниччині.

Скорочувати, дбаючи про бюджет

- Щоб впливати на всі негативні процеси, які зараз відбуваються, повинна бути довіра простого населення до правоохоронців, - пояснює начальник УМВС. – Якщо вона буде, міліція буде оперативніше реагувати.

Новий очільник обласного управління МВС каже, що скорочення вже є і відбуватиметься і надалі. Лише у минулому році в системі органів внутрішніх справ скоротили більше  20 тисяч правоохоронців. Наразі, за словами Семенишина, міліція позбавляється від невластивих функцій.

- Сьогодні відбувається скорочення працівників підрозділу УБОЗу, транспортної міліції, скоротили вже 50 % працівників по боротьбі з економічної злочинністю, - розповів Семенишин. – Тому скорочення буде. Бюджетні кошти ми завжди повинні рахувати. Надіюся, що вже до кінця весни будемо мати оновлену міліцію відповідно до норм діючого законодавства і європейських вимог.

Чи братиме новоспечений начальник людей з Івано-Франківська, наразі не знає. Принаймні, цілей таких не ставить. Окрім цього, Микола Семенишин лише додає, що  в управлінні проводиться «омолодження» особового складу.

- Ми робимо ставку на людей, які мають бажання, які є професійно придатними, які користуються авторитетом і не скомпрометували себе в тих чи інших діях,  - зауважив він.   

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up