Обласна рада просить Кабмін знизити ціну на газ

Обласна рада просить Кабмін знизити ціну на газ
Ілюстративне фото з сайту Хмельницької обласної ради
  • Звернення прийняли на позачерговому засіданні сесії облради.

  • Підтримали рішення одноголосно.

Сьогодні, 9 листопада, відбулося позачергове засідання сесії Хмельницької обласної ради. На ньому депутати прийняли звернення до Кабінету Міністрів України, яким просять скасувати жовтневу постанову про підвищення ціни на природний газ. Підтримали звернення одноголосно, «за» проголосували усі 60 депутатів, які були присутні на засіданні.

Нагадаємо, 30 жовтня «Нафтогаз» на виконання постанови уряду підвищив вартість блакитного палива на майже 23% до 8,55 гривень за кубометр. Така ціна діятиме до 30 квітня наступного року. Для підприємств теплокомуненерго ціну встановили дещо нижчою — 8,36 гривень за кубометр.

«Хмельницьктеплокомуненерго» та «Південно-Західні тепломережі» вже підготували для НКРЕКП проекти постанов щодо підвищення тарифів на тепло та гарячу воду. Комісія має розглянути звернення підприємств теплопостачання та прийняти рішення щодо підняття. Підвищити тарифи для хмельничан можуть вже за два місяці.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Светлана

    у этих нет смысла просить их к стенке ставить нужно за их фашистские тарифы
  • Виктория Мазничевская

    Бред
  • Виктория Мазничевская

    Это вообще о чем,и на какую аудиторию
  • Виктор Гевак

    Чому просять, а не вимагають...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up