Окупанти обстріляли енергетичний об'єкт в сусідній Житомирщині, - ОП

Окупанти обстріляли енергетичний об'єкт в сусідній Житомирщині, - ОП
Фото ілюстративне
  • Попали по енергетичному об’єкту.

  • Частина Житомира без світла. 

  • Жертв немає.

У вівторок, 18 жовтня, ворог знову запустив ракети по Україні. На Хмельниччині про загрозу повітряної тривоги повідомили о 8.01. Приблизно в цей же час “червоними” стали всі західні області. 

Близько 8.50 заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко в своєму телеграм-каналі повідомив про ракетний удар по сусідній Житомирщині. Він зазначив, що дві ракети окупантів вдарили по енергетичному об’єкту в Житомирі. В місті частково зникло світло.  Наразі на місці події вже працюють надзвичайники. 

 

Відео дня

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин додав, що по всьому місту вимкнули воду та світло. Лікарні працюють на резервному живленні:

Одразу після 9 ранку влучили по енергооб'єкту в Києві. Це також підтвердив Кирило Тимошенко:

Мер Києва Віталій Кличко додав, що вибухи трапились в Деснянському районі. Є влучання й по Дніпру. Там, в деяких районах мешканці можуть залишитися без води та електрики. 

На Хмельниччині відбій повітряної тривоги оголосили о 10.03. 

ОНОВЛЕНО:

Голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко розповів, що в області 11 населених пунктів знаходяться без світла. На щастя, жертв немає. Деталі - у відео:

 

Нагадаємо, вчора, 17 жовтня, о 13.56  на Хмельниччині пролунали вибухи. Про це повідомив очільник області Сергій Гамалій. А от мер Хмельницького Олександр Симчишин натякнув на вдалу роботу протиповітряної оборони.

-  Відбій повітряної тривоги! Дякуємо силам ППО за результативність! Слава Україні! - написав Симчишин у своєму телеграм-каналі. 

Поки тривала повітряна загроза в телеграм-каналах почала ширитися інформація про начебто аварійне відключення світла в Хмельницького. Очільник ОВА спростував цю інформацію.

- Шановні мешканці Хмельницької області! В черговий раз закликаю: довіряйте лише офіційним джерелам інформації! Повідомлення про аварійне відключення електропостачання не було! - повідомив Гамалій. 

Також під час повітряної тривоги окупанти вдарили ракетами по Вінниччині. В області влучили по об’єкту критичної інфраструктури. Попередньо - без жертв.

А перед тим зранку ворог обстріляв Київщину із "шахідів". З-під завалів будинку витягнули тіла сімейної пари. Жінка була на 6 місяці вагітності

Минулого тижня росіяни завдали ударів ракетами по Хмельницькій електропідстанції. Містяни тимчасово залишились без світла та води. Були перебої в роботі мобільного зв'язку. А вже наступного дня над областю збили іранський дрон

Нагадаємо, у Мінреінтеграції розповіли як діяти та де ховатися якщо побачили чи почули звук безпілотника "Shahed-136". Подробиці читайте за посиланням. 

Додамо., якщо у місті не буде води понад 12 годин, її можна буде отримати з автоцистерн у 26 місцях. Перелік - за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Марія Яловенко

    Господи Боже Милосердний спаси збережи і помилуй нас грішних і всіх людей!
    Зроби Господи щоб ця проклята кацапня здохла вся до одного.
  • Світлана Бондарчук

    Господи спаси і сохрани

keyboard_arrow_up