Підприємці Хмельниччини збагатили державну казну майже на 1,5 мільйона гривень

Підприємці Хмельниччини збагатили державну казну майже на 1,5 мільйона гривень
Платники податків спрямували до державного бюджету 518 мільйонів гривень податку на додану вартість, 283 мільйони гривень - податку на прибуток та 42 мільйони гривень акцизного податку.

 

До загального фонду державного бюджету від хмельничан надійшло 1 мільярд 29 мільйонів гривень. Це на 92 мільйони гривень більше, ніж за відповідний період минулого року.

Відео дня

-Для того, щоб здолати труднощі, які переживає сьогодні українська держава, ми повинні мати розвинуте економіку, чітку і прозору систему наповнення бюджетів усіх рівнів. Від цього вочевидь залежить рівень соціальної захищеності наших громадян, реалізація їхніх прагнень жити у цивілізованому європейському суспільстві. І дуже показово, що на Хмельниччині суб‘єкти господарювання сфери промислового виробництва, агропромислового комплексу та інші демонструють сучасний рівень розвитку, забезпечення країни необхідною продукцією та системної сплати податків, – зазначив керівник Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області Мар‘ян Зеленецький.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PAL

    Державную казну, которая разворовывается?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up