“Пішов у дупу”: підбірка “виборчих” дописів у соцмережах від хмельничан

“Пішов у дупу”: підбірка “виборчих” дописів у соцмережах від хмельничан
Фото Sergiy Aniskov
  • У день місцевих виборів соцмережі “рясніють” усілякими дописами.
  • Хмельничани звітують про зроблений вибір, висловлюють думки стосовно процесу і навіть відправляють “у дупу”.
  • Зібрали “виборчий” контент від хмельничан.

Мешканці Хмельницької ОТГ cьогодні, 25 жовтня, обирають депутатів міської, районної та обласної рад, а також міського голову. Саме від цього залежить, що буде відбуватися в місті протягом найближчих п’яти років. 

Сьогоднішній день у багатьох розпочався не з кави, а з голосування. Або хоча б із дописів на виборчу тематику. Адже таких нині в соцмережах є чимало. 

Дільниці розпочали свою роботу о 08:00. Протягом першої половини дня біля них вишукувалися черги. Це підтверджують світлини, які хмельничани публікували в соцмережах. Фото супроводжували своїми думками. Стосуються вони голосування або ж виборчого процесу загалом. Хмельничани звітують про виконаний громадянський обов’язок, відправляють когось “у дупу” або розповідають, чому не йдуть на вибори. 

Відео дня

Підготували для вас підбірку дописів на “виборчі” теми. Дивіться й діліться своїми враженнями від виборів в коментарях.

Президентські запитання і хмельничани

Однією із найпопулярніших тем у день виборів є опитування від президента. Проводять його під виходом із дільниць. На цю тему вже встигли поглузувати. Скажімо, координатор “Опори” Андрій Попик опублікував відео, на якому він заповнює бланк із запитанням сім разів. На цю тему він іронізує, запитавши у читачів: “Що збирається зрозуміти президент за результатами такого опитування?”

“Креативно” підійшов до 5-ти питань від президента хмельничанин Віталій Савін. На своїй сторінці він опублікував власні відповіді. Однак замість них у клітинках для “плюсиків” чи “галочок” написав: “Пішов у дупу”.

 

Опубліковано Віталієм Савіним Неділя, 25 жовтня 2020 р.


Черги, порушення і прогноз

Хмельничани звітують про свій зроблений вибір за допомогою публікацій у Facebook. Наприклад, Артур Кокаревич залишив на своїй сторінці допис, в якому зазначив: “Свій громадянський обов'язок виконав і Вас запрошую”

 

Свій громадянський обов'язок виконав і Вас запрошую! Але при цьому не забувайте про безпеку та масочки!

Опубліковано Artur Kokarevych Неділя, 25 жовтня 2020 р.

 

“Проголосував. Чергу відстояв. В опитуванні участі не брав”, - зазначив директор Молодіжного центру Владислав Гребенюк. 

 

✅ Проголосував! ✅ Чергу відстояв! ✅ В опитуванні участі не брав! ↗️ Адже молодь, це не майбутнє, молодь це сьогодення!

Опубліковано Владиславом Гребенюком Неділя, 25 жовтня 2020 р.

Фотограф Сергій Аніськов зробив власний прогноз стосовно виборців, які прийдуть голосувати. На його думку свій вибір зробить 50%. Причина - COVID-19, відсутність бажання та зневіра. У своєму дописі він зазначив, що опитування від президента на виході не було. 

На мою думку на ці вибори прийдуть 50% відсотків виборців. Із-за Ковіда (різних зон) , небажання, зневіри та черг... До...

Опубліковано Sergiy Aniskov Неділя, 25 жовтня 2020 р.

Дорогі мої друзі кандидати! Пам'ятайте що ви обіцяли своїм виборцям. З Богом! ❤️🇺🇦

Опубліковано Віктором Шайдою Неділя, 25 жовтня 2020 р.


“Хай в цьому голосуванні переможе тільки Україна”, - такий “виборчий” допис залишив на своїй сторінці журналіст Михайло Цимбалюк.

Хай в цьому голосуванні переможе тільки Україна! З Богом! Слава Україні!

Опубліковано Михайлом Цимбалюком Неділя, 25 жовтня 2020 р.

Зробив свій вибір і веломандрівник Сергій Толстіхін. Він опублікував історію того, як голосував і робив селфі. Коли я робив світлину із бюлетенем в руках, члени комісії викликали поліцію. “Поліція посміялася з тих жіночок і дозволила зробити селфі, за що щиро дякую їм”, - пише Сергій Толстіхін.

 

Як мене обізвали провокатором і ледь не заарештували на виборчій дільниці)) Отже, зробив вибір, проголосував за дійсно...

Опубліковано Сергієм Толстіхіним Неділя, 25 жовтня 2020 р.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • PutnickFree

    Попик без маски - штраф!!! ;)
  • Хуан Матус

    Поліція посміялася з жіночок...
    Немає слів.
  • Иван Фёдорович

    Явка на столько низкая что я сомневаюсь что эти выборы можно считать легитимными

    PutnickFree reply Иван Фёдорович

    шо?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура 10:45 У Хмельницькому спіймали п'яну водійку, яка скоїла ДТП й втекла photo_camera 09:39 У трьох мікрорайонах Хмельницького проблеми з водопостачання через аварію 09:09 На Шепетівщині шукають зниклу жінку (ФОТО) 18:21 «Мобілізація – це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up