Після новорічних свят працівники «Хмельницькгазу» востаннє прийдуть з лічильником

Після новорічних свят працівники «Хмельницькгазу» востаннє прийдуть з лічильником
Якщо до кінця грудня хмельничани не звернуться до підприємства з бажанням встановити лічильник, газовики самі навідаються до них, але вже у новому році. І цей візит, запевняють у підприємстві, буде останнім.

Не хочуть встановлювати лічильник на блакитне паливо і хоч ти трісни. У «Хмельницькгазі» констатують, що за останній рік абоненти все рідше погоджувалися на встановлення приладу обліку газу.

Заступник голови правління Хмельницькгазу нагадав, що до 1 січня 2016 року усі споживачі, які користуються газовою плитою та колонкою, мають встановити лічильники. Інакше вже з початку нового року вони залишаться без блакитного палива. 
- До травня ми швидкими темпами ставили споживачам лічильники, було багато заяв, але коли норму споживання зменшили вдвічі, хмельничани почали забирати заяви і масово відмовлятись від встановлення. У листопаді суд скасував ці норми і люди почали знову до нас звертатись з проханнями поставити їм лічильника. Але до кінця року залишається менше місяця і ми просто фізично не встигнемо, оскільки залишається встановити ще 3 тисячі лічильників, - зазначає Віталій Рейда. 

Всього  8 районів області газифіковані природним газом стовідсотково. Загальна кількість квартир, газифікованих природним газом, складає  більше 391 500 тисяч, з них - 88% оснащені лічильниками газу.  

Відео дня

Ті, хто ще не встановив ці лічильники з будь-яких причин будуть примусово відключати газопостачання. 
- Ми будемо брати лічильника і йти до споживачів. І у них буде вибір – або поставити лічильник, або залишитись без газу, - заявляє Віталій Рейда. 
Протягом 2015 року Хмельницькгаз встановив 616 лічильників на суму 1,2 мільйони гривень. Протягом листопада лічильники поставили лише 8 абонентів.

Читайте також: У грудні споживачі природного газу Хмельниччини отримають рахунки нового зразка з розрахунками за використане паливо у листопаді.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    И что? Пообрезают всем газ? Тогда  и сами будут иметь д улю!
  • Анонім

    Хмельницькгаз треба зробити міським тоді і тарифи будуть нормальні.
  • PAL

    Думаю, что с начала надо бы заинтересовать людей в установке счетчика. Ведь при его наличии люди начинают реально экономить, и тогда начинают взвинчивать тарифы, платить приходиться столько, сколько скажут. Поэтому счетчик это удавка от газовщиков.
  • Serg

    Ну а хулі їх ставити??? По лічильнику я рахував - буде біля 300 грн. А без 150 + при цьому ніяких обмежень. Спочатку тарифи хай врегулюють.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up