Після зливи знову затопило Зарічанську (ВІДЕО)

Після зливи знову затопило Зарічанську (ВІДЕО)
Фото - Василь Камінський
  • Дорогу на Зарічанській знову добряче затопило.
  • Система водовідведення вкотре не витримала зливи.
  • Як виглядає вулиця після дощу, дивіться далі.

Що не дощ, то Зарічанська "пливе". Негода вкотре наробила халепи як і в Хмельницькому, так і в області загалом. Сьогодні, 16 червня, погода вкрай мінлива. Обіднє сонце змінилось на сильний дощ та грозу. Через сильну зливу вкотре підтопило вулицю Зарічанську. Система водовідведення знову не впоралась. Минулого року проблему намагались вирішити у міській раді. Зливову систему почистили і полагодили. Однак це не сильно допомогло. Тоді заступник мера Анатолій Нестерук розповідав, що за зливову каналізацію на частині Зарічанської має взятись забудовник.

Наразі затоплення Зарічанської стали вже звичними і, ймовірно, будуть не останніми. Як виглядає вулиця ввечері сьогодні, 16 червня, дивіться далі. 

 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Нагадаємо, сьогодні негода вирувала не лише у Хмельницькому. Добряче затопило Кам'янець-Подільський. Там  "плавали" автівки, лились водоспади. Люди викачували воду із підвалів і своїх господарств. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (20)
  • Олег Юрчак

    Головне що до річки сто метрів, то не можна злив зробити? Чи клепки в голові не вистачає?
  • Юрий Коляско

    Вітаємо велике будівництво!Ще є на чому красти!
  • Степан Гнатович

    Так решение же очевидное — нужно переименовать Заричанскую в Бандеры и всё сразу наладится.

    Как дети, ей Богу.

    Мастер Автополив reply Степан Гнатович

    Гитлера. Бандеры уже есть. Там из-за уклона не топит. А тут надо Гитлера.
  • Мастер Автополив

    Ночь, улица, фонарь, аптека,
    Бессмысленный и тусклый свет.
    Живи ещё хоть четверть века —
    Всё будет так. Исхода нет.

    Умрёшь — начнёшь опять сначала
    И повторится всё, как встарь:
    Ночь, ледяная рябь канала,
    Аптека, улица, фонарь.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up