Пляжний сезон у Хмельницькому: чи безпечно купатись у Бузі? (ОБГОВОРЕННЯ)

Пляжний сезон у Хмельницькому: чи безпечно купатись у Бузі? (ОБГОВОРЕННЯ)

Сезон купання у самому розпалі. Хмельницький пляж вщент забитий відпочивальниками. Поки це єдине офіційне місце для купання. 

У Хмельницькому майже в кожному мікрорайоні є водойма. Та поки жоден ставок спеціально не обладнаний для купання. Єдиним офіційним місцем залишається пляж. 
Коли стовпчик термометра майже під 30, для хмельничан це єдине місце порятунку. Хтось готується тут до поїздки на море, а дехто літню відпустку проводить тут. 
Ще минулого року містом прокотилась звістка, що в Буг у незадовільному стані і не відповідає усім нормам. Та вже через деякий час дозвіл на купання у СЕС таки дали. Зараз тут кишить людьми. 
Друзі, як вам стан міського пляжу та чи не боїтесь ви купатись в Південному Бузі? Висловлюйте свою думку у коментарях.  
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Анонім

    Вінничани воду не бояться піти з Бугу, а ви боїтесь купатись
  • Анонім

    ХАХАХА

    никто  не купается, но всегда в воде куча людей ))
  • Анонім

    В дитинстві купалась, а зараз хіба посмагати ходжу, у воду лізти ризиково

    Анонім reply Анонім

    тільки і позагорати можна
  • Анонім

    Где же оно безопасно, запах от воды не внушает доверия, цвет воды тем более ещё и труп нашли 28 числа. Больше всего меня удивляют мамы, которые своих деток там купают
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up