Поліція показала наслідки ракетних ударів по Шепетівці (ФОТО)

Поліція показала наслідки ракетних ударів по Шепетівці (ФОТО)
Тут і далі фото зі сторінки Шепетівського РУП

російські ракети пошкодили приватні підприємства, школу, гаражі та авто.

У середу, на День Незалежності, в Україні не переставали вити сирени. Повітряну тривогу оголошували 189 разів. Від ворожих обстрілів цього дня постраждали 9 областей. Крім того, додалися ще й численні фейкові повідомлення про вибухи та замінування.

Не оминули вони й Хмельниччину. Скільки тривала тривога в нашій області та де повідомляли про замінування можна прочитати у матеріалі У День Незалежності повітряну тривогу оголошували 189 разів (ІНФОГРАФІКА)

Нагадаємо, 2 ворожі ракети влучили по Шепетівському районі. Внаслідок ударів виникла пожежа.  Вибуховою хвилею знесло вікна та двері у житлових будинках і школі, що розташовувались поблизу. Внаслідок влучання постраждали 3 людей — жінка та двоє дітей. Детальніше читайте за посиланням

Відео дня

У поліції Шепетівщині почали документувати наслідки ворожих ракетних ударів. Слідчі вже відкрили кримінальне провадження за фактами порушення законів та звичаїв війни. Правоохоронці показали якої шкоди завдав російський окупант жителям Шепетівки. 

За інформацією поліції, ракетний удар по Шепетівці стався 24 серпня близько 17:20. Наразі відомо про влучання по території одного з підприємств міста.

— Внаслідок удару пошкоджені приміщення підприємств, багатоповерхових будинків, загальноосвітньої школи, приватних гаражів та автівок. Травмовані двоє цивільних осіб, яким медики надали допомогу, — зазначають правоохоронці. 

Нагадаємо, зранку Сергій Гамалій, керівник області, розповів, що постраждало троє людей. Загальна безпекова ситуація в місті наразі контрольована. Усі правоохоронці працюють у посиленому режимі воєнного стану. 

Читайте також:

Мер Шепетівки Віталій Бузиль повідомив, що всі сили комунальних служб міста та управлінських компаній спрямовані на ліквідацію наслідків ворожого обстрілу та ремонт пошкоджень.

Спеціальна комісія документує пошкодження. Тож шепетівчанам, чия оселя, будинок чи дім постраждав від вчорашньої надзвичайної ситуації радять звернутися до екстреної служби за посиланням.

Також міський голова Шепетівки додав, що під час повітряної тривоги громадський транспорт у місті зупинятиметься. 

— І тоді прошу усіх рухатись в укриття! У разі частих повторюваних тривог, буде прийнято рішення про тимчасове припинення руху автобусів містом, — додав Віталій Бузиль

Фото Сергія Гамалія

Хмельничани висловлюють своє обурення від ворожих ударів у соцмережах:

У поліції жителів Хмельниччини також просять не нехтувати сигналами повітряної тривоги та перебувати в укриттях на час небезпеки.

Нагадаємо, під час повітряної тривоги громадський транспорт у Хмельницькому не ходитиме. Пасажирів довозитимуть до наступної за графіком зупинки, а сам транспорт прямуватиме за кінцеву. Там чекатиме до “відбою”. Читайте подробиці у матеріалі Громадський транспорт під час тривоги у Хмельницькому не ходитиме

Також в Україні з'явилися нові сигнали тривоги. Відтепер жителів попереджатимуть про радіаційну та хімічну небезпеку, а також про екстрену евакуацію. Як звучать нові сигнали, на що вони схожі та як реагують українці на вибір таких звуків читайте в матеріалі В Україні з’явилися нові сигнали тривоги: про що вони сповіщатимуть

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (47)
  • Сміщук Танюшка

    Я просто шокована від тих батьків які домі хочуть віддати своїх дітей у школи. Подивіться що твориться і це тільки хвилею зачепило. А якби пряме попадання? Агов від школи нічого би не залишилося. Які підвали врятують ваших дітей. Я вважаю поки в Україні війна діти повинні навчатися онлайн. А ми повинні різними способами підтримувати наших захисників і разом до перемоги. Слава Україні Героям Слава 💙💛 Смерть ворогам!!!!!
  • Оля Иванова

    Ось вам і навчання, хто буде відповідати за наших дітей, зато маски знову вводять, це ж важливіше!!!
  • Читач 007.

    То що це пряме попадання ракети в школу?!

    Мабуть щось поряд інше є ?
  • Мария Д.

    Навчальний рік ,ще не почався, а школа в нашому регіоні вже пошкоджена.
    Ворог не дурний,,,і знаючи що при очному навчанні буде масове скупчення людей, наших дітей... обов'язково скористається цим..
    В них немає серця і вони будуть лупити на саме больне місце , а це наші діти....
    От і думайте далі як поступати.
    В першу чергу відповідальність несуть батьки, а не вчителі...вони теж люди і в них є свої діти та сім'ї...

keyboard_arrow_up