Порно на екрані у центрі Хмельницького. У поліції відкрили провадження

Порно на екрані у центрі Хмельницького. У поліції відкрили провадження
  • Фільм для дорослих транслювали на екрані біля філармонії 11 березня близько 18-ї години.
  • Відео "пікантної трансляції" зняли хмельничани і поширили в соціальних мережах. Наразі причину інциденту з’ясовують полісмени.
  • Що загрожує винним за таку витівку?

У понеділок, 11 березня, на світлодіодному екрані, що на розі Гагаріна і Кам’янецької, хмельничанам замість звичної реклами продемонстрували “дорослу короткометражку”. Факт події зафіксували містяни на мобільний телефон. Буквально відразу відео розлетілося у соцмережах і викликало жваве обговорення. 

Чому та як саме на екрані з'явилося "пікантне відео" невідомо. Власник екрану наразі прояснити ситуацію не зміг. 

"Що то було, можемо лише здогадуватися. Не виключаємо можливості, що це могло бути втручання сторонніх осіб, хакерська атака", — розповів працівник рекламного агентства.

Відео дня

Як повідомили у ГУ НП, наразі за даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 301 Кримінального кодексу України — ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів. До слова, санкція цієї статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу, обмеження волі або позбавленням волі.

Наразі тривають слідчі дії. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Максим Несиймука

    Зробив той хто мав доступ до комп'ютера, а вмикали через "удальонку" програмою teamviever

    Мастер Автополив reply Максим Несиймука

    Віддаленку, кацапе!
  • Валентина Цыбульская

    Это не порно а эротика
  • Natasha Kedrun

    Саме добре кіно,всі один одного люблять))))

    Natasha Kedrun reply Natasha Kedrun

    Izabel Adam такі сцени діти і дома можуть побачити,якщо не по телевізору,то в інтернеті,а можливо і за участі тата і мами)

    Izabel Adam reply Natasha Kedrun

    Наташа Кедрун особенно детям ,стоящим в недоумении дуже добре було
  • Вадим Кіт

    Хороше кіно) таке б частіше показували замість реклами
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up