Порно у центрі Хмельницького, "медики не лохи" та "пекло для москаля": що обговорювали хмельничани у Facebook цього тижня

Порно у центрі Хмельницького, "медики не лохи" та "пекло для москаля": що обговорювали хмельничани у Facebook цього тижня
  • Хмельничани активні користувачі Facebook.
  • Створюють власні дописи та поширюють чужі.
  • Що цікавого обговорювали у соціальній мережі цього тижня, дізнавайтеся на vsim.ua.

Facebook - одна із найпопулярніших соціальних мереж в наш час. Хмельничани її активні користувачі. Тут піднімають важливі суспільні теми, говорять про культуру, політику, комунальні тарифи та обговорюють цікавих особистостей. Хтось створює власні дописи, а хтось поширює і коментує чужі. Журналісти vsim.ua зробили цікаву підбірку постів та дізналися, що викликало широке обговорення серед хмельничан цього тижня.

11 березня, на світлодіодному екрані, що на розі Гагаріна і Кам’янецької, з’явилася трансляція “дорослої короткометражки”. Трапилося це близько 18-ї години вечора. Факт події зафіксували хмельничани на мобільний телефон. Буквально відразу відео розлетілося у соцмережах і викликало жваве обговорення серед користувачів. Тему підхопили практично всі національні телеканали. Допис про відкриття кримінального провадження по даній справі набрав 59 позначок, 12 коментарів, 15 пиширень та понад 4 тисячі перглядів.

“Водій, який думає тільки про себе та дідусь, який підставив себе під удар, щоб вберегти онуку”. Так прокоментував свій допис у Facebook Роман Мартинюк. Висловлювання стосується події, що сталася 15 березня, на перехресті Грушевського та Подільської. Водій BMW проїхав на червоне та протаранив три авто. Зачепило і дідуся, який переходив дорогу із візком. На щастя, 10-місячне немовля не зазнало значних травм. Повідомлення набрало 98 позначок, 87 коментарів та 1658 поширень.

Відео дня

“Медики не лохи” - так прокоментував зустріч губернатора із медиками Андрій Попик. В дописі йдеться про передвиборчу агітацію та розмови лікарів про відсутність медичного оснащення лікарень. Допис набрав 89 позначок, 15 коментарів та 119 поширень.

Проблема паркування на тротуарах у Хмельницькому не нова. Цього разу один із підписників групи “Я паркуюсь, як мудак” розповів хмельничанам про те, що на Подільській 22/2 немає як пройти між машинами навіть мамі з візочком. Тротуар заставили повністю, а люди мусять виходити на проїжджу частину, щоб обійти авто. Допис набрав 73 позначки, 16 коментарів та 189 поширень.

11 березня на Тернопільській сталася аварія. П’яний водій "Chery" тікав від поліції, врізався в дерево та перекинувся на дах. ДТП трапилася неподалік школи, тому в соціальних мережах активно обговорювали цю подію. А через кілька днів патрульні показали відео з нагрудної камери поліцейського, на якому мама сварить водія. Допис набрав 77 позначок, 7 коментарів та 53 поширення.

“Пекло для москаля” - так у групі “Хмельницький LIVE” прокоментували подію, що сталася 14 березня у центрі Хмельницького. До Дня добровольця Проскурівську прикрасили червоно-чорними прапорами ОУН. Допис набрав 105 позначок, 11 коментарів та 29 поширень.

Наближаються вибори, тому активно в соціальних мережах починають обговорювати політику, кандидатів, передвиборчі програми та “здоровий глузд виборців”. Допис Олександра Зоряня “Ніхто не канонізує Порошенка” у Facebook набрав 43 позначки, 71 коментар та 6 поширень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up