Радник Симчишина про своє прізвище: «Путін - не моє рідне, воно в мене з 2001 року»

Радник Симчишина про своє прізвище: «Путін - не моє рідне, воно в мене з 2001 року»

Тезка російського президента хмельничанин Володимир Путін зізнався, що змінив прізвище за власним бажання. 44-річний радник мера Хмельницького не приховує, що його часто «підколюють». 

Радник Хмельницького міського голови Олександра Симчишина  став Путін В.В. Допомагатиме меру на громадських засадах.  Ця новина швидко облетіла усі ЗМІ. У соцмережах жартують, що Володимир Васильович – шпигун. Зрозуміло, що мова йде не про президента Росії  Володимира Володимировича. Прізвище «Путін» 44-річний хмельничанин обирав собі сам. Чому вирішив змінити батьківське, пояснює так:

- Це не моє рідне прізвище, воно не з дитинства. Воно в мене з 2001 року. Коли я обрав, мені просто потрібно було змінити прізвище. Чого Путін? - Випадково було вибрано. А після останніх подій, була думка змінити.  Але з іншого боку, чому якійсь агресор, а, можливо, людина з нездоровою психікою повинна впливати на моє життя? Тому я відразу відкинув такі думки. Моє життя, моє прізвище, і мені це не заважає.

Підприємець каже, що жартувати над ним не припиняють. Але негативного ставлення немає. Деталі - у сюжеті Espreso.TV. 

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Ксенія

    Нічого прикольного в  цьому нема
  • горан

    Оцінювать людину по прізвищу мабуть не зовсім вірно, але якщо йому було не принципово прізвище, то вибір серед Сталін, Гітлер, Путін був не найкращий. Але тепер нехай путін попрацює на українців. Симчишин прикольно потролив кремлівського ху"""ла. )))
  • Ксенія

    Стільки  галасу  навколо  цієї  особи .Інтернет  гуде .Щоб  змінити прізвище  на  Путін  ,треба  бути немалим інтелектуалом ,ну а Симчишин  -молодец  !   Невже  з  таким  прізвищем  начасі  ставити  радником ?   Чи пан  мер  з  цим Путіним   вирішив   підірвати  всі   ЗМІ   ?   Позор   владі   нашій

    Гадаю  Симчишину  недовго  качатись  в мерському   кріслі .......
  • Анонім

    І зіньковських колбасок в нас не має, щоб дорогу в міністерсто прокладати...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:44 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up