Різдвяний кінозал: ТОП 5 фільмів 2022 року

Різдвяний кінозал: ТОП 5 фільмів 2022 року

Створили для вас добірку найновіших різдвяних фільмів для перегляду в новорічно-різдвяний час. 

Період новорічно-рідзвяних свят наповнений своєрідною магією та чудесами, святковим настроєм та веселощами. І хоч нині в Україні не найкращий час для розваг, кожен може зробити собі приємність вдома та розслабитися й відволіктися за переглядом цікавого різдвяного фільму. Підібрали для вас стрічки на різдвяну тематику, які вийшли у 2022 році. 

Усі фільми в українській озвучці. Щодо жанрів, то є мультфільм, комедії, мелодрами та сімейні. Аби переглянути уподобану стрічку — натискайте на назву фільму. 

Скрудж: Різдвяна пісня

  • Відео дня
    /li>

Про що мультфільм "Скрудж: Різдвяна пісня":

Мультфільм «Скрудж: Різдвяна пісня» про самозакоханого чоловіка, який ненавидить увесь світ та терпіти не може зимові свята. Він надає перевагу проводити більшу частину часу на самоті. Загальна підготовка до урочистостей викликає в нього огиду. Скнара лише мовчки спостерігає за гірляндами, що світяться, і городянами, які поспішають за подарунками для близьких. Він ніколи не мав справжньої родини. У дитинстві Ебензера покинув батько, якого маленький хлопчик вважав єдиною рідною людиною. З того часу любов та теплі почуття стали йому чужими. Серце Скруджа скам'яніло, зробивши його жорстоким та корисливим. На перше місце Ебензер ставить гроші. Заради них він міг піти на все. З вини Скруджа загинули люди, а кілька тисяч доларів перейшли до гаманця винуватця. Ночами чоловіка мучать моторошні кошмари. Він чує слова працівників та плач їхніх рідних, які не знають імені того, хто стоїть за трагедією. На свято до Ебензера з'являються духи Різдва, здатні допомогти йому змінити майбутнє.

Дух Різдва

Про що фільм "Дух Різдва":

У центрі уваги життєва історія скупого та самотнього чоловіка. Він не любив дорослих та ненавидів дітей. Його дратували посмішки, дзвінкий сміх та радість на обличчях оточуючих. Шумна і химерна дітвора боялася навіть поглянути у бік злісного старого. Можна лише уявити, наскільки озлоблений і буркотливий він був у період зимових свят через їх безтурботну метушню. Герой фільму «Дух Різдва» засуджував зайві витрати на, як він вважав, непотрібні подарунки та багатолюдні гуляння. Одного разу вночі до нього з'явилась незвичайна сутність, що представилася різдвяним духом. Вона тягне за собою, обіцяючи відкрити таємничу завісу майбутнього. Ця подія стає початком захоплюючої подорожі, наскрізь просоченої чаклунством та магією. Хто знає, може після повернення додому сноб зміниться і нарешті зрозуміє, що таке добро та щастя?

Різдво з тобою

Про що фільм "Різдво з тобою":

Створення цікавого музичного твору, яке припало б до душі багатьом людям – це вкрай непроста робота, яка вимагає до себе особливого підходу та уваги. Музика найчастіше приходить тоді, коли є натхнення, а ось натхнення досягти далеко не так просто, як того хотілося б. Популярна поп-зірка, колись замислюється про написання стовідсоткового хіта, ось тільки досягти такого результату зовсім не так просто, як того хотілося б. Для цього може знадобитися чимало часу та сил. Вона вирішує виконати бажання своєї юної шанувальниці та зустрітися з нею, поспілкуватися та просто провести час разом. Однак вона навіть уявити не могла, що ця зустріч їй дасть можливість зустріти справжнє кохання. Вона знайомиться з симпатичним і привабливим чоловіком, який відразу ж їй припав до душі. Чим закінчаться ці відносини? Дивитись новий фільм компанії Нетфлікс Різдво з тобою в режимі онлайн, абсолютно безкоштовно у високій якості!

Незабутнє Різдво

Про що фільм "Незабутнє Різдво":

Вона звикла отримувати завжди бажане, жити у розкоші, купатися у грошах і бути у центрі уваги. Розпещена спадкоємиця величезного стану вирішила трохи відпочити. Дівчина вирушає на один із фешенебельних гірськолижних курортів, щоб вдосталь покататися на лижах та весело провести час у компанії друзів. Вона навіть не уявляла, що ця відпустка виявиться не такою, як попередні, і повністю змінить її життя. В один із сонячних погожих днів головна героїня вирішила освоїти нову, складнішу трасу. Вона починає спуск, але зненацька спотикається. Дівчина прийшла до тями в незнайомому будинку. Нещасний випадок у горах призвів до повної втрати пам'яті. Поранену лижницю знайшов привабливий батько-одинак, приніс у свій будинок, де разом із маленькою донькою доглядав її. Будинок рятівника не вирізняється особливою розкішшю, але в ньому панує затишна, тепла атмосфера. Наближається Різдво, молодий вдівець, його маленька дочка та їхня гостя перебувають у очікуванні дива.

Щоденник Ноель

Про що фільм "Щоденник Ноель":

В основу сюжету покладено екранізацію роману Річарда Пола «Щоденник Ноель». У центрі кінострічки автор гучних бестселерів Джейкоб Черчер. 20 років тому його вигнала з рідного дому власна мати, яка страждає на розлад психіки. Усі ці роки вони не бачилися і не підтримували спілкування. Але звістка про смерть жінки змушує його повернутися додому. Він єдиний спадкоємець. Зайшовши додому, Черчер бачить купу мотлоху та дивних предметів, які роками збирала його матір: все барахло вона тягла додому. Перебираючи знахідки, його увагу привертає щоденник жінки, на ім'я Ноель.

Хто вона? І навіщо її записи зберігалися тут? Поки автор романів зайнятий розбором речей, до будинку приходить дівчина Рейчел. На поріг її навели пошуки своєї біологічної матері. І можливо, ключ до відкриття таємниці її знаходження знайдеться саме в рукописах невідомої. Джейкоб і Рейчел разом починають пошуки зниклої. На шляху вони зустрінуть собі щось унікальне, відкриють невідоме і піддадуться почуттям кохання. Їм доведеться зіткнутися зі спогадами та переживаннями, знаходячи і пізнаючи себе заново.

Який з фільмів прийшовся вам до вподоби?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    З такими відключеннями світла, єдиний кінозал - гриби.

keyboard_arrow_up