Розбиті багатоповерхівки та згорілі авто: хмельницькі рятувальники показали як виглядає звільнений Херсон

Розбиті багатоповерхівки та згорілі авто: хмельницькі рятувальники показали як виглядає звільнений Херсон
Тут і далі фото зі сторінки ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Дізнавайтеся, яку роботу виконують фахівці ДСНС на півдні та що залишилися після себе росіяни.

Днями надзвичайники Хмельниччини вирушили до деокупованого Півдня, аби допомогти тамтешнім спецслужбам та людям налагодити життя після російської навали. Про це повідомляють в управлінні з надзвичайних ситуацій

За словами голови Хмельницької ОВА Сергія Гамалія, рятувальники допомагатимуть “очистити нашу землю від наслідків перебування орків”. 

Хмельницькі надзвичайники вирушили на звільнені землі Херсонської та Миколаївської областей у складі зведеного загону разом із колегами з Львівщини та Рівненщини. На звільнених територіях вони виконуватимуть завдання за призначенням та допомагатимуть налагодити роботу підрозділів ДСНС.

Відео дня

Також до районів, де велись бойові дії, вирушили і хмельницькі піротехніки. Нашим спеціалістам потрібно обстежити та зробити безпечною понад 7 тисяч квадратних кілометрів деокупованої території Херсонської області. 

Хмельничани вже й приступили до роботи у Херсоні. Рятувальники повідомляють, що роботи там більше ніж достатньо, і фотографіями усього не передати. 

— Там, де побував кірзовий чобіт російських терористів: розруха, смерть, страждання, сльози... Але перші емоції від повернення української землі тут вщухають і починається активна робота. І як ви розумієте, робота важка та надскладна, — йдеться в повідомленні. 

Надзвичайники поділилися світлинами зі звільненого міста. На них можна побачити безліч зруйнованих будинків та вигорілі автомобілі. Аби переглянути всі фото — гортайте вбік:

 

— Побажаємо нашим сміливим рятувальникам:  виконати гідно свій обов'язок та повернутися додому, де на них чекають сім'ї! — додають в управлінні з надзвичайних ситуацій. 

Нагадаємо, влітку хмельницькі комунальники їздили на Чернігівщину — відновлювати людські оселі. Вони ремонтували покрівлі, засклили вікна та підлатали домівки чернігівчан. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Оксана Бражняк

    Босподи бережи та захисти.....
  • Галина Добровольська

    Бережи Вас Боже 🙏🇺🇦
  • Раїса Коржінівська

    Боже бережи наших захисників. Дай їм сили вистояти та знищити ворога.
  • Таїсія Образцова

    Бережи їх Боже 🙏🙏🙏

keyboard_arrow_up