Розшук студента і Симчишин без заступника: топ-5 новин на ВСІМ за 16 вересня

Розшук студента і Симчишин без заступника: топ-5 новин на ВСІМ за 16 вересня
Ілюстративне фото
  • Підготували підбірку із найпопулярніших новин нашого сайту за минулу добу, аби ви не пропустили важливе.

1. З інфекційної лікарні виписали всіх дітей, які захворіли в НВО №1

З Хмельницької інфекційної лікарні виписали всіх дітей, які захворіли в НВО №1. Загалом їх було 14. Також стало відомо, що до лікарні госпіталізують дітей з інших навчальних закладів з симптомами, подібними до симптомів отруєння в НВО №1. Однак як переконують в медзакладі, це поодинокі випадки, які не пов’язані зі спалахом в НВО №1. 

Відео дня

2. У Хмельницькому розшукують 19-річного студента

Віталій Долинний родом з Красилова, навчається у хмельницькому політехнічному коледжі. За попередньою інформацією, востаннє його бачили в ніч на понеділок, 13 вересня. Тоді хлопець вийшов з вікна гуртожитку, сів в машину і зник в невідомому напрямку.

3. Симчишин залишився без заступника. Дізналися деталі

Роман Примуш залишив посаду заступника міського голови Хмельницького і написав заяву за власним бажанням. За нашою інформацією, він має зайняти посаду заступника голови Державної служби з надзвичайних ситуацій. Зараз в Олександра Симчишина залишається троє заступників — Микола Ваврищук, Василь Новачок та Михайло Кривак.

4. Визначили найсильніших рятувальницю та рятувальника Хмельниччини (ФОТО)

17 вересня українські рятувальники відзначають професійне свято. Напередодні провели традиційні змагання пам’яті загиблого колеги. За підсумками всіх етапів змагань найсильнішим пожежним-рятувальником Хмельниччини став Степан Семенчук з Нетішина. Звання найсильнішої рятувальниці виборола Тетяна Швець з 4-го пожежно-рятувального загону.

5.  Як хмельничани переживають карантин — результати опитування

Активісти опитали мешканців громади щодо «коронавірусного» карантину. Більшість мешканців громади дотримувалися або дотримуються карантинних обмежень. Таку відповідь дали 76,1% опитаних. Ще 22,4% роблять чи робили це частково. Інші результати опитування - дізнавайтесь в матеріалі. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up