Що обговорювали хмельничани у Фейсбук протягом тижня

Що обговорювали хмельничани у Фейсбук протягом тижня
  • Цього тижня у Фейсбук говорили про відкриття стадіону, нові ціни на алкоголь.  
  • Вкотре жалілися на непрацюючі світлофори та пробки на дорогах.
  • Що обговорювали хмельничани цього тижня, дивіться у традиційній підбірці від vsim.ua.

Хмельничани щодень діляться інформацією, важливими подіями з життя міста і розгортають подекуди палкі дискусії у соцмережах. Фейсбук - можливість висловити свою думку і швидко отримати відповіді на ті питання, які цікавлять. 

Ми відібрали декілька популярних обговорень в мережі Фейсбук.

Про непрацюючі світлофори

Блогер Олександр Зорян 5 вересня скаржився у Фейсбук на неробочі світлофори. Радив іншиїх водіям оминати вулиці Зарічанську, Свободи та Грушевського. Його друзі ділилися адресами, де теж складно проїхати. 

Відео дня

Про ціни на алкоголь

Речник управління патрульної поліції Хмельницького написав на своїй сторінці у Фейсбук про нові ціни на спиртне. Мовляв, вже з 9 вересня пляшка горілки коштуватиме 70 гривень, а найдешевше вино - 33 гривні за 0,7 літра. Хмельничани ж почали жартувати, що тепер зросте бізнес самогонщиків. А хтось запитував, чи поменшає п'яних за кермом та тих, що розпиває спиртне у заборонених місцях. 

Про дітей на відкритті стадіону "Локомотив"

Вчора, 9 липня, блогер Андрій Попик написав у себе на сторінці у Фейсбук про відкриття відремонтованого стадіону "Локомотив". Йшлося про те, що місцева влада постійно запрошує виступати дітей з різних танцювальних та музичних колективів. Мовляв, замість того, аби відпочивати або робити домашнє завдання, готуються до виступу, а потім ще й стовбичать на самому заході. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up