Школярі зі Старокостянтинова зібрали більше тонни макулатури на FPV-дрон для ЗСУ

Школярі зі Старокостянтинова зібрали більше тонни макулатури на FPV-дрон для ЗСУ
Тут і далі фото Starkon.City
  • Макулатуру вдалось зібрати за годину часу. 

Від початку повномасштабного вторгнення дітлахи по всій Хмельниччині неодноразово допомагають Збройним Силам України. Найменше покоління підтримує військо різними способами та в силу власних можливостей. Хтось організовує імпровізовані блок пости, продає смаколики чи патріотичну символіку, хтось обрізає власне волосся, продає власноруч створені картини чи за кишенькові купує техніку для бійців. Про всі ці історії ми розповідали у попередніх матеріалах. 

Не стоять осторонь і школярі зі Старокостянтинова. Учні ЗОШ №1 взялися за збір макулатури. Раніше кошти за таку роботу віддавали на благодійність. А днями вперше віддали їх на FPV- дрони. Про це пише місцеве видання Starkon.City. 

— Ані мороз, ані сніг не зупинив дітей та батьків! Величезне дякуємо для кожного, хто долучився та посприяв у цьому важливому зборі макулатури, що перетворює сміття на так необхідні сьогодні FPV- дрони, прилади, що рятують життя наших захисників. Подібного немає в Україні-Ви перші! – розповіла голова батьківського комітету школи Олена Лахтадир.

Відео дня

Школярі за годину зібрали понад тонну макулатури. А саме — 1 241 кг паперу. За це виручили 3 730 гривень. Також зусиллями учнів та батьків першої школи вдалось зібрати ще 6 270 гривень.

— Дякуємо кожному, Ви круті! 10 000 гривень за годину спільної роботи! Колись про Вас та Ваші вчинки напишуть в підручниках історії! Разом зробили гарну справу! Кожен кілограм паперу та гривня мають значення — це життя наших Воїнів! Пишаємось Вами! – додає голова батьківського комітету.

Усі зібрані кошти батьківський комітет передав для військового Юрія Сторожука. За них він має придбати FPV-дрон.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Остап

    Хто на що збирає. Школярі на дрони, Лабазюк на заставу.

    Es fero reply Остап

    це точно))))

keyboard_arrow_up