Шоу вогнів та велосипедів: у Хмельницькому пройде заїзд "Яскрава ніч"

Шоу вогнів та велосипедів: у Хмельницькому пройде заїзд "Яскрава ніч"
  • У місті відбудеться черговий веломарафон.
  • Його запланували на 14 червня.
  • Запрошують всіх, кому більше 18 років. 

У місті готують черговий велозаїзд. Цього разу він відбуватиметься в темну пору доби. Організовує захід ГО "Критична маса". Ніч з 14 на 15 червня планують перетворити в шоу вогнів та велосипедів. Таким чином організатори планують урізноманітнити їзду на двоколісному. 

На захід запрошують усіх бажаючих. Але за неповнолітніх організатори акції відповідальності не нестимуть. Тому дітей до 18 років просять приходити з батьками. На велосипедах учасників обов'язково мають бути білі фари попереду та червоні позаду. Крім цього, ровери можна прикрасити різними світловими елементами. 

Велозаїзд проходитиме за певними правилами.Учасники рухатимуться колоною по два велосипедиста в ряду. Дистанція між любителями двоколісних має бути не менше 1,5-2 метра. Виїжджати на тротуари та обганяти інших забороняється.

Відео дня

Збір учасників заїзду розпочнеться о 22.30 14 червня на "білому" мосту при вході до парку імені Чекмана. Велоколона почне рухатися о 23.00. 

Читайте також:

Шукають загублені речі та заспокоюють п`яних: як у Хмельницькому працює велопатруль

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up