Симчишин скликає позачергову сесію міськради: що розглядатимуть?

Симчишин скликає позачергову сесію міськради: що розглядатимуть?
Фото із сайту Хмельницької міськради
  • Сесія відбудеться в четвер, 22 червня

Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин підписав розпорядження по скликання позачергової сесії міськради. Вона розпочнеться о 10:00 завтра, 22 червня. 

Що розглянуть депутати

Головне питання, яке розглядатимуть депутати, стосуватиметься будівництва моста через Південний Буг.. Про це йдеться у повідомленні мерії. 

У проєкті рішення про міст йдеться наступне:

Відео дня

Відповідальність за виконання цього рішення буде покладено на заступника мера Василя Новачка. Контроль буде покладено на постійну комісію з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади.

Головою даної постійної комісії є Юрій Решетнюк. Заступник - Олег Яницький. Обоє є представниками “Команди Симчишина”

Що відомо про будівництво моста

Міст в Гречанах сполучатиме хмельницьку вулицю Кооперативну та олешинську вулицю Набережну. Фактично міст там є і зараз, однак у досить поганому стані. Про такі плани міської влади ми розповідали вам у грудні 2021-го та у лютому 2022 року. Тоді управління комунальної інфраструктури замовило виготовлення проєкту мосту.

Згідно з технічним завданням, основні параметри мосту повинні бути такими:

Виготовлення документації обійшлося міському бюджету у 150 тисяч гривень. Цим займався приватний підрядник — ТОВ «Поділля Проект Груп».

Тепер же управління комунальної інфраструктури замовило експертизу виконаного проєкту, а також інженерно-геологічні та інженерно-геодезичні вишукування. Інформацію про закупівлі оприлюднили у системі електронних закупівель «Prozorro» 5 травня, 8 травня та 9 травня відповідно. Загальна вартість складає майже 193 тисячі гривень. Підрядники — відповідно державне підприємство «Державний науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут „НДІпроектреконструкція“», ФОП Арсентьєв Андрій Валерійович та ФОП Бочковський Андрій Леонідович.

Читайте також

130 мільйонів на дорогу та пляж у Сатанові: дізналися деталі проєкту

На Кам’янецькій хочуть зробити зупинку за 1,8 мільйона

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (65)
  • І Франко

    Міст потрібен вже давно, чому до цього часу на  цю потребу не звертали увагу?!  І не потрібно владі  звертати увагу на гавкання окремих хворобливих  на кебелку дописувачів .   Мешканці Олешена очікують  момент,  коли розпочнеться будівництво.
  • Споконвічний Українець

    роздавати спільне можуть гаркавидли всіх мастей...цікаво, що думає його протікаюча криша...невже всі чекають на саме хуйло, адже МУНІЦИПАЛЬНУ варто якось реєстрували, при цьому, що в українському законодавстві немає поняття муніципалітет...
  • Таня Сонг

    Господи , про який міст може йти мова ?! Ви що , не знайшли , куди вкласти 25 млн.? А може хлопцям  все ж таки , на передову ?  Це все , що потрібно нам для перемоги ?  Побудуємо міст , і закінчиться війна.  Який сором!
  • viktor

    Цей міст там треба як бендеревцям пяте колесо,до сіл і в селах дороги розвалені а ці б..ді вже не знають з чього красти.

keyboard_arrow_up