Сьогодні, 4 червня, Міжнародний день боротьби з карієсом

Сьогодні, 4 червня, Міжнародний день боротьби з карієсом
Карієс – патологічний процес, при якому відбувається демінералізація та розм'якшення твердих тканин з наступним утворенням порожнини. Карієс характеризується тотальним руйнуванням зубів у людини від дрібної плями до повної чорноти.

Запобігти розвитку карієсу допомагає фтор. З утворенням карієсу фтор бореться трьома способами: сприяє ремінералізації зубів, підвищує опірність зубів карієсу, знижує виділення кислот бактеріями.

Чистити зуби двічі на день треба пастою, яка містить фтор. Можна також пити водопровідну воду, що містить фтор.

Відео дня
> Купуйте тільки ті зубні пасти, на яких стоїть значок "Схвалено асоціацією стоматологів", він показує, що ця організація перевірила цю пасту і знайшла, що рівень вмісту в ній фтору і безпечний, і ефективний.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    всіх зі святом! щастя, здоровя, успіхів у житті
  • Anonymous

    "Схвалено асоціацією стоматологів", він показує, що ця організація перевірила цю пасту..." Проте він показує тільки те, що ця організація отримала гроші за своє "Схвалено"... Ніхто нічого не перевіряє!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up