Справа Гамалія: суд призначив дату першого засідання

Справа Гамалія: суд призначив дату першого засідання
Колаж vsim.ua

Судове засідання відбудеться у Чернівцях на початку травня. 

Понад місяць тому, 11 березня, ексочільника Хмельницької обласної військової адміністрації під час комендантської години зупинили патрульні Чернівців. Він перебував за кермом у нетверезому стані. Копи склали на нього протокол за 130-ю статтею КУпАП та забрали машину на штрафмайданчик.

Після цього, 14 березня, стало відомо, що Гамалія звільнили з посади. Указ про звільнення підписав Президент. У соцмережах Гамалій повідомив, що того ж дня написав заяву за власним бажання і залишає посаду. Нагадаємо, він очолював ОВА із 3 грудня 2020-го.

Дату судового засідання стосовно п’яного водіння посадовця досі не призначали. Сьогодні на порталі Судова влада України з’явилась інформація коли ж відбудеться суд над Сергієм Гамалієм. 

Відео дня

Відомо, що Першотравневий районний суд Чернівців призначив дату на 2 травня. О 10.00 розпочнеться засідання, на якому розглядатимуть протокол про адміністративне правопорушення стосовно Гамалія Сергія В’ячеславовича. 

Скрін з порталу

Додамо, п’яне водіння Гамалія у Чернівцях викликало скандал в суспільстві. Напередодні затримання тепер вже експосадовець був у ресторані “Діверсо” разом із начальником внутрішньої безпеки обласної поліції Віталієм Онуляком та “контрабандистом”, що в списку санкцій — Олександром Єремійчуком. Вже після застілля вони взяли з собою двох дівчат та сіли у два авто. Тоді патрульні зупинили автівку Гамалія. Більше про це читайте в матеріалі Гамалій, п'янка, звільнення: ексклюзивні деталі скандалу

Нагадаємо, одразу 14 березня ми також зверталися за коментарем до Сергія Гамалія. Телефонували йому декілька разів. Щоразу він скидав. Пізніше написали йому повідомлення у WhatsApp. Попросили хоча б підтвердити чи спростувати дану інформацію. Гамалій його відразу ж прочитав, але не відповів.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (28)
  • Максим Куртки

    Всё свели ,что был просто выпивший
  • Читач55

    Цирк уехал ,а клоуны остались
  • Лесия Орловая

    Не підкюплюйтеся грошима
  • Валентина Горобняк

    Він там , де батюшка що бив солдата, нічого їм не буде

    Оксана Герасімова reply Валентина Горобняк

    Валентина Горобняк таким скотам нічого не буде,а хлопці проливають кров поки можновладці наживаються

keyboard_arrow_up