«Справа Кривака»: обвинувачений знову не явився до суду

«Справа Кривака»: обвинувачений знову не явився до суду
Фото із архіву vsim.ua.
  • Секретар Хмельницької міськради вдруге не явився на засіданні по справі водіння у нетверезому стані.
  • Засідання перенесли на тиждень. У цей час адвокат чиновника буде вивчати матеріали справи.

Ще 16 січня цього року патрульна поліція на Майборського зупинила «ЗАЗ Sens». Автомобіль знаходиться на балансі комунального підприємства по організації роботи міського пасажирського транспорту. За кермом службового авто був секретар Хмельницької міськради Михайло Кривак. Патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Оформили за частиною 1 статті 130 КУпАП. Журналістам чиновник зізнався, що випив декілька келихів вина. Та зазначив, що п’яним, на його думку, не був.

Справу направили до суду. Якщо чиновника визнають винним, то він сплатить 10 200 гривень штрафу і його позбавлять права керувати транспортними засобами на один рік.

Перше засідання по справі Михайла Кривака мало відбутися ще 1 лютого. Тоді обвинувачений не явився на засідання і його перенесли на сьогодні, 19 лютого. На дев’яту ранку в приміщення Хмельницького міськрайонного суду чиновник не прибув. З його сторони прийшов лише адвокат. Він повідомив суддю, що його підзахисний перебуває на лікарняному.

Відео дня

Також, як повідомила vsim.ua прес-секретар суду Алла Плінська, адвокат попросив дати йому час на ознайомлення з матеріалами. Обґрунтував таку необхідність тим, що він тільки вступає у справу. Суддя клопотання задовольнив і переніс засідання на понеділок, 26 лютого. Слідкуйте за оновленнями разом із vsim.ua.

Нагадаємо, минулого тижня активісти хмельницького осередку «Автомайдану» передали Михайлу Криваку «чарівний плед».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Маугли Маугли

    Перебити ноги цему "підріоту" і привезти до суду на каталці.
  • Маугли Маугли

    Перебити ноги цему підріоту, і привезти до суду  на "каталці".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА) 11:02 Деталі смертельної ДТП в Хмельницькому районі, в якій зіткнулися пікап і вантажівка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up