Стефанчук, автотроща і спермлабораторія. ТОП-5 новин за тиждень

Стефанчук, автотроща і спермлабораторія. ТОП-5 новин за тиждень
Фото ілюстративне
  • Підготували невелику добірку з найбільш популярних новин.

Головою Верховної Ради України обрали депутата від «Слуги народу» Руслана Стефанчука. За це 8 жовтня, проголосував 261 депутат. Підтримку його кандидатурі висловили більшість членів фракції партії «Слуга народу», груп «За майбутнє» та «Довіра», а також позафракційних. 

Відео дня

Що відомо про Руслана Стефанчука, читайте в матеріалі. 

2017 року Валентина Цимбалюка визнали винним у скоєнні аварії. В ній загинули двоє людей. Суд призначив йому вісім років ув’язнення. Наразі викладач вже звільнився та повернувся на роботу.

Ми зв’язалися з кафедрою технології й конструювання виробів зі шкіри, аби отримати коментар викладача щодо цього. Доцент Оксана Михайловська підтвердила, що Валентин Цимбалюк працює на кафедрі, та пообіцяла повідомити його про дзвінок журналіста. Ми опублікуємо коментар викладача, якщо зможемо з ним поспілкуватися.

 Моторошна аварія трапилась поблизу села Вербка, що на автодорозі М30 "Стрий-Ізварине". Зіткнулись чотири автомобілі - дві вантажівки з напівпричепом і два легковики. Є четверо постраждалих. 

За кермом вантажівки “Renault” з напівпричепом був 34-річний водій. Іншим вантажним автомобілем з напівпричепом керував 53-річний чоловік. 

У ДТП потрапило і два легковики. Це “Volkswagen”, за кермом якого їхав 44-річний водій і автомобіль  “Audi” під керуванням 38-річної водійки.  Деталі аварії читайте в матеріалі. 

Журнал спермограм, диски з “еротикою”, мікроскопи та заморожені ембріони - серед усього цього працюють деякі хмельницькі медики. Вони допомагають хмельничанам і гостям з сусідніх областей стати батьками. Адже ті звертаються до них із надією завагітніти, виносити й народити здорову дитину. 

Читайте і дивіться пепортаж із місця, де лікарі працюють над зародженням нового життя. 

 Єпископа з Хмельниччини, який помер у 2003 році, хочуть проголосити святим. До лику блаженних можуть зарахувати Яна Ольшанського, католицького єпископа, який понад 50 років працював на Хмельниччині.

Своїми рішеннями Церква не робить людей святими. Вона підтверджує, що людина після смерті опинилася в раю. Для цього їй потрібно було гідно прожити своє життя на землі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up