Стихійна торгівля на Привокзальній площі триватиме до кінця квітня

Стихійна торгівля на Привокзальній площі триватиме до кінця квітня
Привокзальна площа (фото з архіву редакції)
Торгівля на Привокзальній площі у Хмельницькому вже багато років викликає дискусії та суперечки між підприємцями та владою. Прилаштувати всіх продавців на нових робочих місцях до цього часу так і не змогли.

Нагадаємо, у липні минулого року замість торгових кіосків на привокзальній території мав з’явитись павільйон, а сам ринок мав працювати до серпня того ж року. Проте більш як півроку питання стихійної торгівлі на Привокзальній площі залишалося відкритим. На комунальний ринок «Ранковий», що знаходиться навпроти площі,  продавці йдуть неохоче.  
Начальник управління торгівлі Валентина Москалюк розповідає, що наразі вже точно прийняли рішення про заборону торгівлі з тимчасових споруд на Привокзальній площі. А з підприємцями знайшли спільну мову.
- Вони попросились торгувати до 20 квітня. Ми їм пішли на зустріч і сказали, що до цього числа вони ще можуть здійснювати торгівлю. Натомість ми всім запропонували до 15 березня надати пропозиції, де б вони бачили свою торгівлю, - каже Валентина Москалюк. – На сьогодні 10 осіб написали відповідні заяви, що вони бажають здійснювати торгівлю на ринку по вулиці Шевченка 87/1, тобто через дорогу від місця, де вони є зараз. 7 чоловік не погоджуються переходити на нові місця. Вони виявили бажання торгувати біля універсаму «Вінницький». Однак, ми їм відмовили, бо там немає для цього місця.

Читайте також:  Привокзальної площі хотіли прибрати кіоски. Хмельницькі базарники відстояли майно
Окрім цього, як зазначили в управлінні торгівлі, вони взялись за всі стихійні ринку у Хмельницькому серйозно.  Торговцям, які за багато років освоїли територію біля зупинки «Філармонія», вже підшукали нові місця для продажу. А також, попередили інших людей, котрі розгорнули стихійну торгівлю у непризначених для цього місцях. 
Питання несанкціонованої торгівлі обіцяють розглянути на черговій сесії Хмельницької міської ради, яка відбудеться вже 8 квітня.

По темі: На стихійному ринку по Кам’янецькій провели рейд. Без штрафів та результатів

Відео дня

На Кам’янецькій з криком та гамом стихійних торговців розганяли 

Для стихійних торговців у Хмельницькому знайшли більше 2,5 тисяч місць

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (31)
  • Анонім

    З привокзальної треба забрати той глум! Хай йдуть на ринок!
  • Бакинська Бакинська

    Добре було б, якби ще на привокзальні площі навели лад. Біля філармонії тепер КРАСА.
  • PAL

    Сильно сказано - НИЩИЙ ПРЕДПРИНИМАТЕЛЬ.
  • Anonymous

    дев'яти замків Львівщини, що увійшли  конкурсу інвестиційних проектів  виділили ..



    бач щось роблять А НЕ ГАНЯЮТЬСЯ ЗА НІЩИМИ  ПІДПРИЄМЦЯМИ

    Anonymous reply Anonymous

    то ти, сільський біженцю, ще й підприємець?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 20:12 У Хмельницькій міській лікарні відкрилось нове терапевтичне відділення (ФОТО) 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up