Стоматологія, барбери та вареники: хмельницьким танкістам привезли “подарунки” на передову (ВІДЕО)

Стоматологія, барбери та вареники: хмельницьким танкістам привезли “подарунки” на передову (ВІДЕО)
Скрін з відео 3-ї танкової Залізної бригади
  • Стоматологічний кабінет та майстри барбершопу завітали на передову, за кілька кілометрів від ворога. 

  • Привезли бійцям барберів, стоматкабінет, амуніцію та продукти харчування. 

Черговий гумвантаж доставили з Поділля на передову. Волонтери подолали майже тисячу кілометрів, аби привезти бійцям танкової Залізної бригади справді неочікувану допомогу. На сторінці військового формування зазначають, що танкісти були вражені. 

— Хіба не будеш вражений, коли до тебе — за кілька кілометрів від ворога — під звуки канонади приїздить стоматологічний кабінет та майстри барбершопу, — пишуть воїни. 

Захисникам привезли багато корисного: 

Відео дня

— Поїздки нашого «Стоматологічного батальйону» на передову будуть постійними. Щоб військовим було ще зручніше гризти ворога, виганяючи його з наших земель! — додав очільник області Сергій Гамалій. 

Просто під звуки пострілів барбери Артур Букевич та Єгор Успєхов із піхотного батальйону комбата з позивним «Джокер» стригли танкістів. Кажуть, в імпровізованому фронтовому барбершопі була максимальна концентрація брутальності: зброя, чуби, бороди та чорний гумор.

І воїни, і майстри не приховували свого задоволення результатом та дружнім спілкуванням. До слова, на обличчі у Артура витатуйована дата початку повномасштабної війни — 24.02.2022. Він сказав, що напередодні поїздки його бентежив не ризик потрапити під обстріл, а почути від бійців: «Навіщо приїхали? Ми тут самі можемо підстригти один одного машинкою».

Дивіться як це було у відеорепортажі:

 

Таку волонтерську команду організувала Хмельницька обласна військова адміністрація та благодійники фондів “Захисти Хмельниччину”  і "Віра Нації". Очолив команду заступник начальника ОВА Сергій Тюрін.

За пару днів бригада побувала в кількох підрозділах об’єднаних сил 3-ї окремої танкової Залізної бригади, в тому числі в рембаті та батальйоні Хмельницької територіальної оборони.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up