У дендропарку встановлять скульптуру за ідеєю Дениса Монастирського

У дендропарку встановлять скульптуру за ідеєю Дениса Монастирського
  • Складену тротуарну плитку помітили в кінці центральної алеї.

  • Запитали у Симчишина, що там має бути.

У дендропарку «Поділля» в кінці центральної алеї помітили складену тротуарну плитку. Днями відео виклали у місцевому Telegram-каналі. Згодом міський голова Олександр Симчишин в Instagram обмовився, що там встановлює скульптуру місцевий бізнес, а разом з тим і робить благоустрій, зокрема, укладає плитку.

Сьогодні, 31 жовтня, журналіст vsim.ua запитав в Олександра Симчишина, хто та яку саме скульптуру встановлює у дендропарку. Він розповів, що цим займається місцеве приватне підприємство за свої гроші. Однак вони не бажають повідомляти будь-яких деталей до того, як роботи будуть завершені, а також і не хочуть, щоб публічно про них говорили.

Міський голова розповів лише, що в дендропарку встановлять скульптуру відомого українського митця сучасності. Ідея витвору належала  ексміністру внутрішніх справ Денису Монастирському, який загинув в авіакатастрофі 18 січня цього року. Посадовець, до слова, народився, навчався та працював у Хмельницькому частину своєї кар’єри. Скульптура буде зроблена у пам’ять про нього. Загалом підприємство займається й іншими благодійними проєктами, зокрема, допомагає війську.

Відео дня

Додамо також, що скульптуру встановлюватимуть неподалік місця, де фірма зі Стуфчинців хоче збудувати багатоповерхівку. Більше про це ви можете дізнатися з окремого матеріалу.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (33)
  • Юрий Штокал

    Молодці!!!!
  • Mol'Far Beats

    Смішно читати  в коментарях людей які не знають що Денис робив для нашої області....звісно ви не знаєте бо це ж не ви займались реставрацією об'єктів нашої спадщини ...звідки ж вам знати якщо ви і не живете культурою ...сам особисто їздив з Денисом розбирати наслідки буревію в Самчики років п'ятнадцять назад
  • Віталій Українець

    Чорна скриня досі не розшифрована.

    Такі гелікоптери всепогодні .

    Цей клас суден має опцію аварійного приземлення навіть без втручань пілота.

    Після тотального розслідування зі згоди Хмельничан можна всановлювати подібні речі.
  • Галина Луньова

    А містян ви запитали чи їм зараз це потрібно ?

keyboard_arrow_up