У дендропарку хочуть збудувати багатоповерхівку. Дізналися деталі

У дендропарку хочуть збудувати багатоповерхівку. Дізналися деталі
Стоянка великовагового транспорту на Старокостянтинівському шосе, 1/1
  • На території дендропарку є земельна ділянка у приватній власності.

  • Міськраду просять дозволити зміну її цільового призначення.

Компанія з села Стуфчинці хоче збудувати багатоповерхівку на території дендропарку «Поділля». Йдеться про земельну ділянку площею понад 2,7 гектара, яка розташована за адресою Старокостянтинівське шосе, 1/1. Зараз ця ділянка визначена як «землі сільськогосподарського призначення — для ведення товарного сільськогосподарського виробництва». Фактично територію займають стоянка великовагового транспорту та нежитлові приміщення.

Скріншот з Карт Google

Ділянка є приватною власністю товариства з додатковою відповідальністю «Хмельницький». Воно звернулося до Хмельницької міськради, аби цільовим призначенням стало «землі житлової та громадської забудови — для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку». Про це стало відомо з порядку денного депутатської комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. У документі зазначено, що звернення повторне, тобто компанія намагалася змінити цільове призначення й раніше.

Скріншот з сайту kadastr.live

Засідання згаданої комісії відбулося у міськраді сьогодні, 20 жовтня. Її члени без будь-яких обговорень ухвалили відкласти питання про зміну цільового призначення ділянки на довивчення.

Відео дня

ТДВ «Хмельницький» зареєстроване у селі Стуфчинці Лісовогринівецької громади у грудні 1999 року. Основним видом діяльності фірми є вирощування ягід, горіхів, інших плодових дерев і чагарників. Керівником компанії є Віктор Романенко, власниками основної частки та кінцевими власниками — Еліна Крижановська та Тетяна Демчишена. Такі дані є в аналітичній системі «YouControl».

Віктор Романенко зараз також є керівником садівничого товариства «Сонячний» у Стуфчинцях, а в минулому був засновником хмельницького ТОВ «Агат КС», яке нині вже припинене. Еліна Крижановська пов’язана також з такими юридичними особами (далі назви та основні види діяльності):

Директором та одним із власників останнього є Михайло Демчишендепутат обласної ради від «Слуги народу». Тетяна Демчишена є дружиною згаданого депутата. З нею пов’язане, окрім згаданих вище компаній, ТОВ «Максде - Транс», яке займається вантажоперевезеннями. Крім того, на Старокостянтинівському шосе, 1/1, зареєстроване ТОВ «СТЛ+М», яке займається будівництвом доріг, в тому числі на замовлення Хмельницької міськради.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (24)
  • Irina Irchik

    Наскільки продажною є влада в Хмельницькому . Просто немає слів !

    Denys reply Irina Irchik

    Чому? Нічого ж ще не зробили
  • Marina Amika

    Як можна так ненавидіти місто, щоб спотворити і хотіти спотворювати його кожного дня все більше і більше? Розстрілювала б усю цю наволоч ненажерливу
  • Наталія Анішкіна

    Недоплатили....
  • Світлана Нагорняк

    Війна, допоможіть воїнам, придбайте за ті кошти дрони, а потім будуйте. За, що гинуть діти?

    007 reply Світлана Нагорняк

    Зверніться на ту приватну фірму що хоче будувати з цим питанням

keyboard_arrow_up