У Хмельницькому для військових збирали продукти харчування, медикаменти та гроші

У Хмельницькому для військових збирали продукти харчування, медикаменти та гроші
21 та 22 червня у супермаркетах міста та на овочевому ринку проводилася акція по збору допомоги для забезпечення нагальних потреб військовослужбовців Хмельницького гарнізону, які перебувають у зоні АТО та готуються до відправки: 8-й окремий полк спеціального призначення та батальйон територіальної оборони Хмельницької області

-В нас є знайомі та друзі, які зараз перебувають на сході, і ми не з чуток знаємо, що їм потрібна допомога, - каже Олена (22). - Я не могла бути осторонь. В акції приймають участь родичі та друзі військових.

-Я вирішила не сидіти вдома, а підтримати акцію, - розповідає Алла (34). - Наші хлопці на сході гинуть, потрібно їм допомогти продуктами харчування та іншими необхідними речами. Сьогодні нам допомагали навіть наші діти. Люди реагують по різному, одні кажуть, що це все до військових не дійде й вони зневірені. Інші ж навпаки підтримують допомагаючи продуктами та грошима. Несуть чай, цигарки, медикаменти, консерви, туалетний папір та інше.

-Я давно вже волонтер, хвилююся за свою Україну і вирішила допомагати,- розповідає Олександра (14). – Мене заохотив прийняти участь у акції мій дядько, батьки також підтримують. Вчора я стояла волонтером в іншому супермаркеті. Люди реагують по різному, деякі навіть ставали й нам допомагали. А один чоловік прийшов і розповідав, що він 21 рік служив в армії, а потім сказав, що ми займаємося не потрібною справою, що ми не маємо права це збирати і роздавати військовим... Дуже позитивно реагувала на акцію молодь.

Відео дня

-Допомагали у акції 20 волонтерів. Хтось приходив на дві години, хто був цілий день,- каже організатор акції Володимир Витишин.-  За вчорашній день ми зібрали дуже багато різної необхідної продукції для військових та 3700 гривень в скриньках. За ці кошти планується закупівля сертифікованої оборонної продукції. Також, на рахунок вже надійшло 2400 гривень.

Найбільш активно підтримували на овочевому ринку.

Загалом за декілька днів зібрано близько 12 тисяч гривень та багато продуктів харчування, засобів гігієни... Організатори та волонтери дякують всім людям, які долучилися до акції. 

Вся зібрана допомога буде розділена на дві рівні частини та передана військовослужбовцям, всі етапи будуть супроводжені фотозвітами.

Слідкуйте за звітами у групах:

https://www.facebook.com/groups/kmarmysos

https://www.facebook.com/groups/HelpArmyKhm

https://vk.com/kmarmysos

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    (:smile:) Спільними зусиллями зроблено добру справу! Приєднуюся до подяки організаторам, всім дорослим і маленьким учасникам акції "Допомога військовим Хмельниччини"!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up