У Хмельницькому гаряча вода подаватиметься за новим графіком

У Хмельницькому гаряча вода подаватиметься за новим графіком
У будні в квартири хмельничан гарячу воду подаватимуть на годину довше, інформує прес-служба Хмельницької міської ради.

Теплопостачальні підприємства міста КП “Хмельницькводоканал” і КП “Південно-Західні тепломережі” інформують, що гаряча вода до осель хмельничан подаватиметься з понеділка до п’ятниці у ранкові години з 6.00 до 9.00 і у вечірні – з 18.00 до 23.00, у суботу та неділю – з  6.00 до 11.00 і з 17.00 до 23.00.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • PAL

    Думаю многие семьи сейчас живут в условиях жесткой экономии. И чем больше экономим, тем больше растут тарифы, а тут еще придумали жить по графикам. Чудово. И тут же всимка выдает новость о увеличении количества миллионеров.

    Анонім reply PAL

    Янукович у всьому винен. І у тому, що українців з Непалу не змогли евакуювати нормально також Янукович винен.

    Anonymous reply PAL

    ну да, це ж всімка виновата, шо ти нормально заробити не можеш

    PAL reply Anonymous

    Твой комент соответствует твоему нику.

    Anonymous reply PAL

    лол ))
  • Анонім

    Оце краще зробили. питання лише для кого краще????????????
  • Анонім

    які зіміни доречні? в неділю тепер не буде взагалі цілий день води. краще б у вихідні цілодобово давали, у людей уборки, стірки, діти

    Анонім reply Анонім

    Графік нормальний зробили. Враховуючи, що літо, день більший. Для прання вистачить зранку 5 годин і ввечері 6  годин. У вихідні. Та й попрати можна у будні дні, а не сидіти вечорами перед телевізором чи в Інтернеті. І більшість людей мають стиральні машинки-автомат, у яких вода сама нагрівається. Мало хто у ручну вже пере. А діти у вас тільки у вихідні? Щодня діти. Дуже гарний графік подачі гарячої води зробили. Головне, щоб вода подавалась з дотриманням цих графіків, а не так як пишуть.  Для цього не потрібно сидіти і чекати, що хтось вирішить цю проблему за вас, а добиватись самим. Мінімум зателефонувати тепловикам і повідомити їх про те, що порушується графік, а отже і ви будете порушувати графік оплати їх послуг.

    Анонім reply Анонім

    Та краще б в неділю залишили цілий день, бо з сіл повертаються помитися хочеться, а тут чекай поки вода до 9 поверху дойде, то не тільки пів куба спустити треба, а цілий куб.
  • Анонім

    Краще б її подавали, а то на Подільській більшість часу з крану де має бути гаряча вода - тече холодна, треба спустити пів кубометра щоб пішла тепла, а 22;00 взагалі відключається повністю. Який сенс платити по 38 грн. за куб холодної води??? люди переходьте на бойлери, так точно дешевше вийде

    Анонім reply Анонім

    або ще краще. у нас на Щедріна о 21 вже немає гарячої води. а кажуть що до 22 мала бути.

    Анонім reply Анонім

    так її о 19:00 ще нема, а о 21:00 вже нема, люди користуйтесь холодною водою по ціні гарячої, (спускаючи воду, в надії на те, що з'явиться гаряча)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up