У Хмельницькому судитимуть чоловіка, який поцупив нагрудну камеру в патрульного

У Хмельницькому судитимуть чоловіка, який поцупив нагрудну камеру в патрульного
Фото ілюстративне
  • Чоловік вкрав камеру просто у відділку поліції, куди його привели, аби оформити на нього протокол.

Чоловік скоїв крадіжку просто "під носом" правоохоронців, а саме у відділенні поліції. За версією слідства, поки патрульні складали щодо нього адміністративний протокол за дрібне хуліганство, він зі столу вкрав нагрудний відеореєстратор поліцейського вартістю 4 921 гривень. 

Обвинувачений та його захисник у суді першої інстанції заявили клопотання про звільнення від кримінальної відповідальності. Місцевий суд клопотання задовольнив та закрив справу. Натомість потерпілий це рішення оскаржив. 

Вагомим аргументом у справі стало те, що камеру чоловік повернув не добровільно, а її вилучили поліцейські під час обшуку.

Відео дня

"На думку апеляційного суду, суд першої інстанції дійшов необґрунтованого висновку про можливість звільнення обвинуваченого від кримінальної відповідальності за крадіжку, у зв`язку із тим, що він перестав бути суспільно небезпечним", - повідомили у пресслужбі Хмельницького апеляційного суду.

Відтак апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу та скасував ухвалу Хмельницького міськрайонного суду щодо звільнення обвинуваченого у крадіжці  від кримінальної відповідальності за частиною 1 статті 185 КК України та закриття кримінального провадження і призначив новий розгляд у суді першої інстанції.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Владимир Националистович

    Україна рідна мати - коли вкрадеш , то будеш мати .
  • Юрій Гудок

    Правильно. Тут має бути кримінальна відповідальність 100%
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up