У середу 5 годин не вимикатимуть світло на Хмельниччині: деталі

У середу 5 годин не вимикатимуть світло на Хмельниччині: деталі
  • Енергетики збільшили ліміти споживання. 

  • Світло не виключатимуть з 12.00 до 17.00. 

  • Дізнавайтеся деталі. 

У середу, 8 лютого, енергетики спершу повідомили, що відключатимуть електрику за схемою «6 через 3». Але після 11 години графік змінили. В Хмельницькобленерго кажуть, що ліміт на середу збільшили. 

Відтак, сьогодні з 12:00 до 17:00 погодинних відключень не буде. Але вже після 17:00 години світло вимикатимуть за графіком погодинних відключень та охоплюватимуть лише основні черги:

Відео дня

Нагадаємо, раніше енергетики зазначили, що електрику постачатимуть впродовж 6 годин, а 3 години вона буде відсутня. Вночі цілком можливо, що відключень не буде.

Для перегляду адрес, які наразі знеструмлені або будуть невдовзі знеструмлені, слід перейти на сторінку «Відключення». Там потрібно ввести свою адресу та подивитися результат. Для перегляду адрес, які наразі знеструмлені або будуть невдовзі знеструмлені, у розрізі районів електромереж — перейдіть на сторінку «Актуальні відключення».

Нагадаємо, по всій Україні, починаючи з 8 лютого, енергетики змінять ліміти споживання електроенергії. По кожній області в один із днів протягом двох тижнів не буде обмежень, а в інші дні можуть бути зміни у звичних графіках відключень. Це необхідно для того, аби провести вимірювання фактичного споживання в кожній області. 

В Хмельницькій області день режимних замірів пройде 9 лютого. Читайте про це у матеріалі Світло буде цілий день: в Укренерго пояснили як проведуть режимні заміри

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Инна Грищук

    В сенсі перша черга з 7ми ранку без світла
  • Олена Олена

    Казав глухий почуємо,а сліпий побачимо

keyboard_arrow_up