У Шепетівці відкрили оновлений басейн за 4 мільйони гривень

У Шепетівці відкрили оновлений басейн за 4 мільйони гривень
  • Вже зовсім скоро басейн у Шепетівці зможе приймати своїх перших відвідувачів. 
  • Басейн повністю відремонтували та встановили там нове сучасне обладнання. 

Мешканці Шепетівки нарешті зможуть сходити поплавати у відремонтований та повністю оновлений басейн. На відкриття чекали вже багато років. На відновлення роботи басейну залучили державні кошти. Кабмін виділив 3,6 мільйона гривень на реконструкцію. За угоди про співфінансування ще 10% від цієї суми дали із міського бюджету, тобто 360 тисяч гривень. Про це повідомляє сайт Шепетівки. 

Після урочистого відкриття басейн освятив отець Василь Гетьман, настоятель храму святого Миколая Чудотворця (УПЦ Київського Патріархату). Керівництво каже, що перших відвідувачів планують прийняти через кілька тижнів. А зараз займаютьсяі доукомплектацією штату працівників, а також погоджуються певні робочі моменти.

Велика ванна басейну має довжину 25 метрів, її розділено на чотири доріжки. Відповідно до нормативів, там може плавати до 24 відвідувачів, тобто шість на одну доріжку, — маленька 15–20 чоловік. Вартість абонементу у велику ванну коштуватиме 60 гривень на годину, у маленьку дитячу - 25 гривень на годину. Пізніше ціни планують коригувати. 

Відео дня

У басейні встановили сучасне обладнання. Вода там постійно буде циркулювати і очищуватися, тому змінювати її достатньо раз на рік. Підігріватись приміщення буде за рахунок теплої підлоги та системи вентиляції. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera 10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити 18:18 Воювали в гарячих точках: сім’ям загиблих воїнів вручили державні нагороди 17:45 Без води 16 квітня залишуться кілька мікрорайонів Хмельницького (АДРЕСИ) 17:15 Про оваріальний резерв жінки, вагітність й чоловіче безпліддя: інтерв’ю з репродуктологом Анною Каретною (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up