У центрі Хмельницького студенти встановлять двометрову "пачку" гречки

У центрі Хмельницького студенти встановлять двометрову "пачку" гречки
Фото: dt.ua
  • Хмельницькі активісти приєднаються до всеукраїнської кампанії "Твій голос".
  • У її рамках біля кінотеатру Шевченка встановлять двометровий макет пачки гречки. Навіщо це робити, читайте далі. 

Перед виборами президента в Україні стартувала досить цікава кампанія "Твій голос". У її рамках у містах розміщують муляжі двометрових пачок гречки як символ політичного підкупу виборців в Україні. Таким чином організатори хочуть привернути насамперед увагу студентства та молоді то відповідальності, яка настає за продаж голосу, та закликали не піддаватися на підкуп. 

Хмельницька молодь не стала стояти осторонь кампанії. Уже завтра, 28 березня, "студентську гречку" можна буде побачити й у нашому місті. Двометровий муляж встановлять о 16:30 біля кінотеатру імені Т. Шевченка.

Організаторами акції у Хмельницькому є ГО "Українська асоціація студентів", Молодіжна громадська рада та студентська рада ХНУ.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Valentina Roman

    Макет гривни надо выставить, а рядом фотографии обнищалых пенсионеров. Не от добра берут.
  • Тетяна Чернова

    Оля Мудрак Ви пропонуєте пенсіонерам віддати індексацію державі? Мало вкрали? Ви думаєте пенсіонери не розуміють цього? Ви правильно проголосуєте? Дурнів багато в любому віці. Якщо вродився дурнем і життя нічому не навчило, то і дурнем помре.

    Оля Мудрак reply Тетяна Чернова

    Я не кажу віддати. Але це теж намагання підкупу. Я взагалі кажу, бери хто шо дає, а голосуй за кого хочеш.
  • Оля Мудрак

    А так звана індексація мінімальної пенсії в березні, добавка до пенсії, збільшення виплат на дітей багатодітним (ніби як одна дитина чи дві то їсти не хотят) - це не підкуп від Порошенка? Чому перед самими виборами? Де був п'ять років? За Януковича на дітей платили більше. Прийшов Порошенко зрізав, а перед виборами нагадав підвищити.

    Lora Kroft reply Оля Мудрак

    Olena Pasichnik можe ви нe в курсі,що армію створили спочатку врлонтeри,а тоді вeсь украінський народ,який сплачує податки,включаючи пeнсіонeрів!і хтось такий хитро ви....й є,хто пхає своі нeнажeрливі лапи в бюджeт і крадe!якщо ви з уим згідні і вам цe подобається....!

    Olena Pasichnik reply Оля Мудрак

    Може ви не в курсі, але за януковича не було армії, а все, що ми мали, то було не зароблене, а дотаційне і дотації були за рахунок взятих в борг грошей, які ми зараз віддаємо. Якщо ви за ним сумуєте, то їдьте до нього. Він зрадіє
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up