Увага! Сьогодні, 30 травня, у Хмельницькому хлоруватимуть воду

Увага! Сьогодні, 30 травня, у Хмельницькому хлоруватимуть воду
  • Сьогодні у місті пройде планова промивка водопровідних мереж.
  • Що слід знати хмельничанам про "хлорування"?

Сьогодні, 30–го травня, проводитимуть планову промивку та знезараження водопровідних мереж міста. Про це повідомили у "Хмельницькводоканалі".

З 10-ї до 17-ї години вода буде не придатна до вживання та приготування їжі. Після 16.00 містянам варто почергово відкривати крани в мийках, раковинах і ваннах.

Що робити, якщо після промивки з кранів тече неякісна вода? Спершу необхідно відкрити крани та випустити незначну кількість води. Відкривання кранів необхідне для того, аби залишки гіпохлориту натрію разом із відкладеннями, що утворюються під час експлуатації всередині трубопроводів, не залишалися у трубах.

Відео дня

Якщо випуск води не допомагає, необхідно зателефонувати до аварійно-диспетчерської служби МКП “Хмельницькводоканал” за номерами телефонів: 78-75-10 або 1567 та повідомити про проблему.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Татьяна Соловод

    Дякую
  • Дарина Александровна

    Проспект є вода

    Дарина Александровна reply Дарина Александровна

    Юлия Норчук зранку до 10)
    У нас була і гаряча і холодна і без хлору)

    Юлия Норчук reply Дарина Александровна

    Дарина Водзинская, так але віл неї аж очі ріже, така хлорка
  • Олена

    Південний захід води теж немає
  • Наталія Герщук

    Попередили ще вчора, але я сподівалась до 10.00 переробити всі справи і набрати води, а тут в 8.30 вже відключили холодну, а в 9.00 і гарячої не було. То, можливо, точніше повідомляти з якої години не буде
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up