В Україні продовжать карантин до кінця липня

В Україні продовжать карантин до кінця липня
Фото ілюстративне: УНН
  • Адаптивний карантин в Україні мав тривати до 22 червня.
  • Однак, Кабінет міністрів вирішив продовжити його дію ще на кілька тижнів.
 

В Україні подовжать карантин до 31 липня, але він залишиться адаптивним. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль  на засіданні уряду сьогодні, 17 червня. 

  • "Враховуючи зростання кількості хворих, ми подовжимо дію адаптивного карантину до 31 липня цього року",  - сказав прем'єр.

Також він додав, що на засіданні розглянуть оновлений підхід до адаптивного карантину. Є ймовірність того, що у деяких окремих регіонах карантинні заходи можуть посилити.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Нагадаємо, раніше Уряд ініціюватиме посилення адміністративної відповідальності за недотримання маскового режиму. Мова йде про носіння маски у приміщеннях та громадському транспорті. 

Друзі, а ви підтримуєте продовження карантину?  

Читайте також: 

За добу виявили ще 758 хворих з COVID-19. Свіжі дані по Україні 

COVID-19 по містах та районах: де нині найбільша кількість хворих на Хмельниччині 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (43)
  • Masha Mashylka

    Доведуть людей.

    Masha Mashylka reply Masha Mashylka

    Natalya  Samoylenko-Vasyukina Ой, я вас прошу, всі знають як краще і кого потрібно слухати, і що робити, але від цього нічого не міняється. Робіть так, як вважаєте запотрібним. Я ж писала, що це моя особиста думка. А на те, щоб "ляси точити", це вже, вибачте, вас не стосується. Слухайте лікарів, носіть маску, ляси з нами не точіть і будьте здорові.

    Наталья Самойленко-васюкина reply Masha Mashylka

    Masha Mashylka Нужно делать так, как говорят врачи, а не лясы точить. Лучше в жару в маске, тем более ее просят носить в местах скопления людей, чем в бреду метаться.

    Тамара Райко reply Masha Mashylka

    Masha Mashylka  хочеться. Набридло. Згідна. Але мы, громадяни, напряму можемо вплинути на швидкість закінчення цього всього якомога швидше.

    Masha Mashylka reply Masha Mashylka

    Тамара Райко та ні, я ношу, хочеться щоб скоріше це все скінчилося☺а остальне- просто моя особиста думка.

    Тамара Райко reply Masha Mashylka

    Masha Mashylka  ну то не обурюйтесь, якщо що 😉  не носіть маску, думайте, що ви найрозумніша

    Elena Dostavka reply Тамара Райко

    Тамара,извините,что вмешиваюсь в вашу душевную беседу ,но Вы как блаженная,чеснслово
    Прям вот завидую таким людям - вы серьезно думаете,что  кто-то вдруг резко стал переживать о вашем(нашем) здоровье?) смех) Но так вам видать легче жить

    Masha Mashylka reply Masha Mashylka

    Тамара Райко Особливого розуму не потрібно носити маску у таку спеку

    Тамара Райко reply Masha Mashylka

    Masha Mashylka люди самі  себе доводять. Носвть маску, дотримуйиесь карантину і все буде ок. Звалювати все на владу особливого розуму не вимагає.
  • Наталья Самойленко-васюкина

    Носите маски в помещениях, мойте чаще руки, пользуйтесь дез. раствором. Неужели это так трудно. Вот возмущаются, матерят неизвестно кого. В Пекине новая вспышка этого вируса. Позакрывали опять все и город закрыли, рынки, вообще все. Улицы опять пустые. Молчат китайцы и делают, что им сказано. А от наших демагогов читаешь сплошной мат, противно.

    Лілія Куля reply Наталья Самойленко-васюкина

    Наталья Самойленко-васюкина повністю підтримую
  • Anatolii Pyshniak

    Пишов нахуй . Нема ниякого виросу. Хотят щоб вси выихалы
  • Костя

    Нащо приймати якісь постанови які ніхто не контролюватиме? "А за одним столом дозволено перебували лише чотирьом людям і не більше двох годин." Хто час контролюватиме? І як? Це ж неможливо. І 2 години це що за час і ким визначений і чим небезпечніше бути більше чим 2 години? Тупняк якийсь. Прийміть нормальні обмеження і котролюйте їх - Супермаркети , базари, бусіки, тролейбуси тільки в масках і штрафувати всіх хто їх знімає в середині. - Кабаки , кав'ярні, дитячі атракціони, тільки літні площадки відкриті і з великим розмежуванням. - Всі будівельні магазини, супермаркети -  онлайн. І тп. А не оце все. було менше хворих то штрафували людей за те що торгували вроздріб продуктами харчування на дубівскому і центральному ринку і  продавали, а тепер багато хворих то кабаки відкриті, ТРЦ працюють і так далі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up