В Україні вийде фільм про Дениса Монастирського

В Україні вийде фільм про Дениса Монастирського
  • Прем'єра запланована на 18 січня.

Наступного тижня, 18 січня, на YouTube відбудеться прем'єра фільму про загиблого міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського. Стрічка має назву «Незавершений політ». За словами авторів, фільм присвячений дослідженню феномена Дениса Монастирського — його ціннісних орієнтирів і пріоритетів, незвичайного стилю керівництва, реформаторських ідей, які він спромігся запустити до війни, а також жорстких, нерідко контроверсійних рішень, які той ініціював з початком повномасштабного вторгнення РФ задля оборони України.

Серед спікерів фільму є Валерій Залужний, Кирило Буданов, Руслан Стефанчук, Денис Шмигаль, Жанна Монастирська, Олексій Резніков, Михайло Федоров, Ігор Клименко, Антон Геращенко, Віктор Андрусів та Олександр Мартиненко. Про це пише «Укрінформ».

Нагадаємо, що майже рік тому, 18 січня 2023-го, у Броварах на Київщині впав гелікоптер Державної служби з надзвичайних ситуацій. На борту було керівництво МВС, зокрема й Денис Монастирський. Унаслідок авіакатастрофи загинули 14 людей, у тому числі екіпаж і всі пасажири гелікоптера. Додамо, що Денис Монастирський народився, навчався та працював у Хмельницькому.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Володимир Безрук

    Щоб менти закінчили свій політ усі
  • Олексій Анатолійович

    🤦🏻
  • Тетяна

    А воно йому треба???
    Чого при житті не згадували??

    Читач62 reply Тетяна

    А вам не всерівно? Аби свої пять копійок вставити.
  • Наталя)

    А не завчасно? А хто вбив?

keyboard_arrow_up