У Хмельницькому з’явиться вулиця імені Дениса Монастирського

У Хмельницькому з’явиться вулиця імені Дениса Монастирського
Колаж vsim.ua

Хмельницька міська рада підтримала ініціативу Комітету Верховної Ради. 

Ще на початку лютого до хмельницького міського голови надіслали звернення з пропозицією перейменувати одну з вулиць міста в пам'ять про загиблого міністра МВС Дениса Монастирського. Це зробив Комітет держвлади, місцсамоврядування, регрозвитку та містобудування. 

— Рідне місто загиблого Дениса Монастирського — Хмельницький. І зважаючи на те, скільки цінного він зробив для українського народу та для нашої перемоги над окупантом, було б чесно увіковічнити пам'ять про нього, назвавши в його честь вулицю на малій батьківщині, — написала тоді очільниця партії “Слуга народу” Олена Шуляк. 

У вівторок, 28 березня, Шуляк повідомила, що Хмельницька міська рада підтримала ініціативу Комітету, аби назвати одну з вулиць Хмельницького на честь загиблого міністра МВС.

Відео дня

— Топонімічна комісія міськради вже розглянула нашу пропозицію. Наразі місцева влада шукає найбільш достойний об’єкт, якому присвоять ім’я Дениса Монастирського, — зазначила голова цього комітету Олена Шуляк. 

Яку саме вулицю назвуть ім’ям Дениса монастирського наразі невідомо. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua. 

Нагадаємо, 18 січня у Броварах на Київщині розбився гелікоптер надзвичайників. На момент аварії у вертольоті було все керівництво МВС. Тоді загинуло 14 людей, з них — 1 дитина. 

Серед загиблих було двоє хмельничан — міністр МВС Денис Монастирський та заступниця керівника Патронатної служби МВС Тетяна Шутяк

Денис Монастирський був родом із Хмельницького. Майбутній політик народився тут 12 червня 1980 року. Тут він закінчив з відзнакою юридичний факультет Хмельницького університету управління та права. У 2000 році працював на посаді юрисконсульта ПАТ «Хмельницький завод ковальсько-пресового устаткування «Пригма-Пресс» .

Потім з 2005 по 2016 рік викладав у рідному виші. Очолив відділ з питань законотворчості та наукових експертиз. А в 2021 його призначили міністром внутрішніх справ. Він був одружений та разом з жружиною Жанною виховував двох синів — Павла та Михайла. 

Чи погоджуєтесь ви з тим, аби назвати одну з вулиць Хмельницького іменем Дениса Монастирського?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (30)
  • Алла Пеляк

    Ні
  • Lyudmila Lyudmila

    Ні
  • Лидия Коваль

    Ні.
  • R Demir

    Ганьба !!!  За які потуги ?!!!

keyboard_arrow_up