Вбивства, льодова гірка та ялинка. ТОП-5 новин тижня на ВСІМ

Вбивства, льодова гірка та ялинка. ТОП-5 новин тижня на ВСІМ
  • Зібрали найпопулярніші новини за тиждень на нашому сайті.

 Два потяги Skoda "City Elephant" придбали ще у далекому 2012 році для проведення “Євро”. Поїзди потребували ремонту, який повинен був закінчитися до кінця 2020 року.  

Відео дня

Ремонт стартував лише в лютому 2021 року. Наразі як анонсували в “Укрзалізниці”, один з двоповерхових швидкісних потягів вже готові випустити на маршрут до кінця цього року.

У центрі Хмельницького майже на два місяці перекрили рух вулицею Проскурівською. Обмеження стосується ділянки від Володимирської до театру ляльок. Все через атракціон, який там монтують. Хто ж встановлює гірку в центрі Хмельницького, заради якої перекрили Проскурівську? Дізнавайтеся в матеріалі.

3.7 найстрашніших вбивств на Хмельниччині останніх двох років

Хмельницький та область час від часу сколихують жорстокі вбивства. Часом ідеться про позбавлення життя кількох людей, часом — про супутні злочини як от зґвалтування. Раніше ми розповідали вам найжорстокіші злочини останнього десятиліття.

Відтоді минуло майже два роки, і ми вирішили розповісти вам найжорстокіші злочини, які сталися за цей час. 

4. В аварії у Хмельницькому загинув 20-річний хлопець. Буде суд

На календарі було 28 серпня. Близько 03:40 по вулиці Волочиській рухався автомобіль “Volkswagen”. В салоні було четверо, серед яких 19-річна водійка. Дівчина не впоралася з керуванням й в результаті - автомобіль врізався в дерево і перекинувся. На місці загинув один із пасажирів - 20-річний хлопець. 

Тепер судитимуть двох учасників аварії - дівчину, яка не мала водійського посвідчення. Та власника авто, який того вечора передав їй право керування.

5.Симчишин “запалив” головну ялинку Хмельницького (ВІДЕО)

Традиційно на початку грудня Проскурівська перевтілюється. Цей рік не виняток. Попередньо відкриття ялинки та різдвяного ярмарку планували на 4 грудня. Однак міський голова вирішив влаштувати казку на “стометрівці” на день раніше. 

 

 




 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Василий Розуман

    Ні про шо

keyboard_arrow_up