Вбивство, скандал і хабар: ТОП-5 новин тижня від «ВСІМ»

Вбивство, скандал і хабар: ТОП-5 новин тижня від «ВСІМ»
  • Тиждень, що минає, був багатим на події.
  • Переглядайте ті, які привернули найбільше уваги наших читачів.

1. Дізналися ім’я доцентки, яку затримали на хабарі у Хмельницькому

Правоохоронці викрили корупційну схему в одному з університетів Хмельницького. Доцентка мала отримати 11,5 тисяч доларів за безперешкодний вступ до аспірантури за скороченою програмою, успішний захист дисертації та в результаті - звання “кандидата юридичних наук”. Спіймали викладачку “на гарячому”. Поблизу філармонії їй передавали першу частину хабаря - 4 тисячі доларів. Деталі - в матеріалі.

Відео дня

2. Від стрілянини до повій в підсобці. Історія легендарної “Марисі”

В історії міста працювали заклади, які славилися не лише своєю смачною їжею, оригінальним дизайном чи вишуканими напоями. Були ті, де клієнтам надавалися сексуальні послуги. Мова йде про “Марисю”, що була розташована на проспекті Миру. Заклад почав працювати в 90-х роках. Його власником був хмельничанин, на ім’я Іван, якого всі називали “Циган”. 

Про роботу, зарплату, меню, відвідувачів та рекет у закладі розповіла колишня барменка “Марисі”. 

3. Скандал через Бандеру: телеведучий Довлатов відповів на звинувачення від блогера Попика (ВІДЕО)

Хмельницький блогер та активіст Андрій Попик розмістив у своєму Facebook пост про телеведучого Антона Довлатова. Приводом стали висловлювання останнього в ефірі телеканалу «Наш». Вони стосувалися банеру з портретом Степана Бандери, який вивісили до дня його народження на фасаді «Дитячого світу». Детальніше читайте в матеріалі.

4. Вивезла тіло і сховала в лісі. Жительку Хмельниччини судили за вбивство коханого

Вбила і вивезла тіло в сусідній район. На Хмельниччині судили 39-річну жінку, яка "розправилась" з чоловіком. 

Все трапилось у січні 2019 року. Поліцейські тоді розкрили вбивство 39-річного жителя колишнього Дунаєвецького району. Його тіло знайшли в лісі під Новою Ушицею 30 грудня 2018 року. 

5. Небезпечні вулиці Хмельницького: куди найчастіше викликають поліцію (КАРТА)

Небезпечні місця є у кожному мікрорайоні Хмельницького. Про одні з них розповідають жителі, про інші - стверджують у поліції. Журналістка vsim.ua зібрала небезпечні вулиці та місця. А також дізналася в поліції, на яких вулицях Хмельницького найчастіше вчиняють правопорушення. 





 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Богдан Хмель

    Доцентку під суд

keyboard_arrow_up