Верховна Рада ухвалила закон про хімічну кастрацію педофілів в Україні

Верховна Рада ухвалила закон про хімічну кастрацію педофілів в Україні
112 Україна
  • В Україні щороку сотні дітей стають жертвами педофілів.
  • 11 липня нардепи підтримали законопроект № 6449, який передбачає їх примусову хімічну кастрацію.

 

Сьогодні Верховна Рада України ухвалила закон про посилення відповідальності за зґвалтування та розбещення неповнолітніх. Як передає УНІАН, у Кримінальному Кодексі України запроваджується нова стаття 59 -1 "Примусова хімічна кастрація". Згідно з нею, засудженому вводитимуть антиандрогенні препарати, які зменшують лібідо та сексуальну активність. 

У законі передбачено, що примусова хімічна кастрація не застосовується до осіб, що вчинили злочини у віці до 18 років і до осіб у віці понад 65 років.

Окрім того, Кабмін повинен у двомісячний строк з дня набрання чинності закону забезпечити створення публічного реєстру осіб, які були засуджені за зґвалтування чи розбещення неповнолітніх.

Відео дня

Зазначимо, що періодично із різних куточків країни надходять страшні повідомлення про насилля над дітьми. Зокрема нещодавно 28-річний мешканець Шепетівщини заманив школярку до себе додому та зґвалтував її. У Волочиському районі хлопець намагався зґвалтувати 7-річну дівчинку.

До слова, у багатьох країнах уже давно діє такий вид покарання. "Хімічну кастрацію застосовують у США, Канаді, Ізраїлі та країнах Європи та бачать результат – наприклад, у Великій Британії кількість повторних випадків з 40% зменшилась до 5%, а у Німеччині – з 80% до 3%", - пише ТСН.

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (67)
  • Ігор Драпалюк

    Закон "стада" Моя особиста думка!Закон який прийнятий популістами для людей які не розуміються ні у праві , ні у психології , ні у покаранні. Хім.кастрація - це повернення суспільства у 20-30 роки минулого сторіччя , коли в Швеції та країнах де до керма рвались націоналістичні партії(тобто фашисти). Ще того часу доведено , що такий спосіюб НЕ ЗМЕНШУЄ ріст злочинності , у цьому напрямку і є не ефективним! Це фактично можливість "вичищати" націю. У 20-30 роки почали так стерелізувати усіх хто не відповідав "чистоті нації". І з добровільної, вона перейшла фактично у примусову. Але основне , що педофілія це психологічна хвороба її потрібно виявляти і ЛІКУВАТИ, а не очікувати злочину і потім каструвати. Яку наступну хворобу будем лікувати смертною карою - СНІД?  Окрім того наукою доведено , що просте збільшення покарання до максимуму (а кастрація для чоловіка думаю прирівнюється до смерті) не зменшує рівень злочинів, а навпаки призведе до майже 100%  смерті дитини, так як злочинець буде розуміти, що залишити живого свідка - підписати собі смертний вирок (кастрацію).  А от тепер думайте на , що ви такаєте і іноді включайте мізки , коли висловлюєте свої думки!

    Olga GRS reply Ігор Драпалюк

    А як лікують педофілію?

    Олександр Симчишин reply Ігор Драпалюк

    А чому ти так перелякався? Чи є чого боятись? Включай мізки
  • Наталья Афанасьева Вербова

    Підтримую
  • Sergey Serafinchuk

    Конечно!
    Эту нечисть, нужно истреблять!
    Вот только ещё бы менты работали правильно, и тогда вообще все шикарно
  • Александр Купчинский

    Поддерживаю

    Наталья Афанасьева Вербова reply Александр Купчинский

    Александр Купчинский солідарна 10000%
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up