Від актуальних вакансій до рейтингу секондів: ТОПові новини за 23 липня на ВСІМ

Від актуальних вакансій до рейтингу секондів: ТОПові новини за 23 липня на ВСІМ
Ілюстративне фото
  • Ми підготували підбірку із найпопулярніших новин нашого сайту за минулу добу, аби ви не пропустили важливе.

1. Рейтинг секондів в центрі Хмельницького за цінами на вагу

У Хмельницькому є сотні магазинів вживаного одягу. Обрати там вбрання не соромляться як пенсіонери, так і молодь. Перевірили для вас, по чому продають речі у секонд-хендах і склали рейтинг за ціною в день оновлення товару. Дізнавайтесь, де вигідніше затаритись.

Відео дня

2.  Сім’я з Хмельницького збирає 2,3 мільйона доларів, щоб вилікувати доньку від смертельної хвороби

У 2-річної Софії  рідкісна генетична хвороба - спінально-м’язова атрофія. Дівчинка не може самостійно рухатись. Батьки благають хмельничан про допомогу, адж найбільше мріють про те, аби їхня дитина повноцінно сиділа та ходила, як усі. На лікування Софійки потрібна шалена сума - 2,3 мільйони доларів. 

3. Хмарочос на Кам’янецькій та позов на 150 мільйонів: як триває «змагання» забудовника й міськради
Тернопільські експерти оцінюють збитки замовника від зупинки робіт на Кам’янецькій, 2А. Тим часом суд змусив міськраду подовжити термін оренди земельної ділянки. Читайте матеріал про скандальне будівництво багатоповерхівки, яка мала стати найвищою у Хмельницькому - у 26 поверхів.  

4. У Хмельницькому позбулася роботи завідуюча 33 садочком. Ми дізналися причину

Завідуюча 33 садочком у Хмельницькому звільнилась за власним бажанням. Причина - значні порушення у сфері харчуванні, які виявило фінансове управління. До слова, у ДНЗ не дотримувались санітарних норм та порушували правила обліку та видачі продуктів.


 

5.  Бухгалтер, водій і флорист. Які вакансії пропонують у Хмельницькому і скільки платять

Ми підготували для вас чергову підбірку свіжих вакансій. Оператор, швачка, флорист, водій чи бухгалтер. Ці ті інші вакансії з'явились на сайті Work.ua за останній тиждень. Зарплата різна - від 5 до 30 тисяч гривень. Шукайте цікаві пропозиції для себе чи рідних. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up