Від конфлікту на Інститутській до заяви Симчишина: ТОП новин на ВСІМ за 3 серпня

Від конфлікту на Інститутській до заяви Симчишина: ТОП новин на ВСІМ за 3 серпня
  • Зібрали для вас підбірку найпопулярніших новин на нашому сайті за минулу добу..

1. Мешканці багатоповерхівки на Інститутській скаржаться на сусідів, які п’ють, б’ються та виховують 1-річну дитину

Вже не вперше до редакції ВСІМ звертаються по допомогу. Цього разу нам повідомили про мешканців квартири на Інститутській, які не дають спокійно жити цілому будинку. Кажуть, що там постійно п'ють, кричать, б'ють жінку і все це на очах 1-річної дитини. Деталі конфлікту та способи його вирішення дізнавалася Олександра Клименко. 

Мешканці багатоповерхівки на Інститутській скаржаться на сусідів, які п’ють, б’ються та виховують 1-річну дитину2. В майстерні на Хмельниччині виявили нелегальних працівників. Підприємця можуть оштрафувати

Внаслідок перевірки Держпраці було виявлено нелегальних працівників. Ця тема завжди викликає зацікавленість наших читачів. Під новиною відразу розпочалося жваве обговорення.

Відео дня

В майстерні на Хмельниччині виявили нелегальних працівників. Підприємця можуть оштрафувати

3. Вірять у реінкарнацію та не їдять м’яса: побували в гостях у хмельницьких крішнаїтів (ФОТО, ВІДЕО)

Наша журналістка провела декілька годин із кришнаїтами. Дізналася про те, як вони живуть, чим харчуються і які мають традиції. У матеріалі є факти, які можуть вас здивувати.

Вірять у реінкарнацію та не їдять м’яса: побували в гостях у хмельницьких крішнаїтів (ФОТО, ВІДЕО)4. Симчишин збирається подавати в суд на «Укргазвидобування» (ВІДЕО)

Міський голова вже не вперше піднімає питання про ціну газу для теплопостачальних підприємств міста. Від неї залежить те, які тарифи будуть для хмельничан. Цього разу Олександр Симчишин заявив про готовність подавати в суд на "УкрГазВидобування". Чи це просто гучна заява чи реальний намір, покаже час. 

Симчишин збирається подавати в суд на «Укргазвидобування» (ВІДЕО)

5. Бех-Романчук та Янчук завершили Олімпіаду. Надії на Алтухова та Ткачук

Олімпіада - гаряча тема. Під час неї різко зростає кількість людей, які цікавляться спортом. Особливо виступами своїх. Саме тому новина про результати хмельницьких спортсменів потрапила до топу новин за добу. 

Будьте в тренді. Будьте разом із ВСІМ

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up