Відключення газу у Хмельницькому 10—14 лютого: список адрес

Відключення газу у Хмельницькому 10—14 лютого: список адрес
Ілюстративне фото.
  • Без блакитного палива будуть мешканці 12 будинків.

  • Газовики проводитимуть технічні роботи.

Наступного тижня, від 10 до 14 лютого у Хмельницькому вимикатимуть газопостачання. Блакитного палива не буде за 12 адресами. Там будуть проводити перевірку мереж на щільність та монтажні роботи. Про це повідомляє сайт ПАТ «Хмельницькгаз». Перелік адрес, де не буде газу:

  • Відео дня
    /li>

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Ігор Галайко

    Хто компенсує плату за транспортування?
  • Інна Якобчук

    Повний безпридєл...Нема слів...
  • Олеся Сергеева

    Взагалі подуріли-відключати газ взимку на 4 дні в будинках де автономне опалення.Невже мозги не варять взагалі?А літнього часу для цього немає.

    Виктор Мл reply Олеся Сергеева

    Олеся Сергеева ,а Ви що там у когось мозги бачили?
  • Алексей Дядик

    Ну, а, шо, хай луче відрижут, і потом чухати, де не свирбит..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up