Відкриття концертного сезону в філармонії: що підготували хмельничанам (ПРОГРАМА)

Відкриття концертного сезону в філармонії: що підготували хмельничанам (ПРОГРАМА)
  • Насичена концертна програма передбачена для хмельничан різної вікової категорії.
  • Концерти підійдуть і для поціновувачів класики, і для тих, кому подобається рок-музика.
  • Для малечі також організували святкові дійства.

Вересень

Відкриє сезон оперета «Гуцулка Ксеня» на музику та слова Ярослава Барнича. Прем’єра відбудеться 14 вересня о 18.30.

17 вересня о 17.00 оперету вдруге представлять на сцені філармонії у великому залі. Захід пройде за участі Академічного симфонічного оркестру, хору та балету Академічного ансамблю пісні і танцю «Козаки Поділля», провідних солістів Хмельницької обласної філармонії. Диригент - Олександр Драган. Режисер – Богдана Латчук.

16 вересня о 10.00 та 12.00 до малого залу запрошують малюків віком до 6 років разом із батьками. Для них організують музичні забави, які мають назву «Мої перші концерти». Керівник проекту – Анна Косс.

Відео дня

27 вересня о 18.30 для хмельничан виступатиме Академічний ансамбль пісні і танцю «Козаки Поділля». Художній керівник і головний диригент – Микола Балема. Захід відбудеться у великому залі філармонії.

У передостанній день осені, 29 вересня, на сцені Хмельницької обласної філармонії у великому залі виступить Академічний симфонічний оркестр. Представлять твори Сергія Рахманінова, Дмитра Шостаковича та Йоганна Себастьяна Баха. Диригент – Сергій Леонов. Солістом програми буде Назар Джурин, який гратиме на віолончелі.

Закриє концертний місяць програма для малечі. На сцені, 30 вересня, проведуть музичні забави «Мої перші концерти» за  проектом Анни Косс. Аудиторія – діти віком до 6 років та їхні батьки.

Жовтень

5 жовтня о 18.30 виступатиме Камерний оркестр Хмельницької обласної філармонії. У великому залі представлять програму «Steinway запрошує». Диригентом програми буде Тарас Мартиник. Соліст – Сергій Григоренко.

8 жовтня о 17.00 Академічний симфонічний оркестр запропонує увазі хмельничан програму «Контрасти». Марко Мюллер диригуватиме оркестором. Вони виконають твори Джузеппе Верді, Ігоря Стравінського, Ріхарда Вагнера, Олександра Бородіна та Едварда Елгара.

9 жовтня о 18.30 відбудеться авторський концерт Євгена Станковича з нагоди ювілею. Солісткою виступить Соломія Сорока. Хмельничани почують твори Джузеппе Верді, Ігоря Стравінського, Ріхарда Вагнера, Олександра Бородіна та Едварда Елгара в органному залі.

14 жовтня о 10.00 та 12.00 батьки з дітьми до 6 років зможуть відвідати музичні забави «Мої перші концерти» за  проектом Анни Косс. Концерт відбудеться у малому залі.

14 жовтня о 17.00 пройде концерт під назвою «Покрова». Композиції виконуватиме Академічний ансамбль пісні і танцю «Козаки Поділля» під керівництвом Миколи Балеми у великому залі.

22 жовтня о 17.00 у великому залі концерту програму представить Академічний симфонічний оркестр з солістом Джонатаном Бенішу. Диригент – Тарас Мартиник.

25 жовтня о 18.30 із сольним концертом виступить Наталія Молдован. В органному залі лунатиме музика французьких композиторів VII-VIII століть.

29 жовтня о 17.00 на сцені філармонії в органному залі покажуть музичну казку «Петрик і Вовк» на музику Сергія Прокоф’єва. Диригент – Тарас Мартиник. Режисер – Олена Янчук.

31 жовтня о 18.30 із концертною програмою в органному залі виступить Струнна група Академічного симфонічного з солісткою Юлією Ван. Диригент – Парвіз Ях’яві.

Листопад

19 листопада о 17.00 виступатиме Академічний симфонічний оркестр із Денисом Максимчуком. У великому залі представлять програму «Steinway запрошує». Диригент – Олександр Драган. Гості концерту почують твори Ференца Ліста, Франца Шуберта та Фрідеріка Шопена.

22 листопада о 18.30 на сцені великого залу з’явиться Академічний ансамбль пісні і танцю «Козаки Поділля» під керівництвом Миколи Балеми.

24 листопада о 18.30 можна буде побачити концерту програму Академічного симфонічного оркестру з Юрієм Котом «Steinway запрошує». Диригент – Сергій Леонов. У великому залі лунатимуть твори Йоганнеса Брамса та Йозефа Гайдна.

30 листопада о 18.30 до уваги хмельничан буде представлено програму «Вічність музики бароко». Під керівництвом Тараса Мартиника Камерний оркестр, тріо бандуристок та солісти філармонії виконають твори Йогана Себастьяна Баха, Георга Фрідріха Генделя, Джованні Баттіста Перголезі та Антоніо Вівальді в органному залі.

Грудень

2 грудня о 10.00 та 12.00 Анна Косс (керівник проекту) представить програму проекту «Мої перші концерти». Запрошують дітей до 6 років та їх батьків до малого залу.

3 грудня о 17.00 відбудеться «Вечір романтичних серенад» за участі тріо «Flautando».

7 грудня о 18.30 у великому залі звучатимуть твори з програми «Музика чеських романтиків» у виконанні Академічного симфонічного оркестру та соліста Артема Полуденного. Диригент – Тарас Мартиник.

10 грудня о 17.00 хмельничани у великому залі зможуть послухати програму «The Best of Rock». Разом із солістами Академічний симфонічний оркестр представить музику Scorpions, Queen, Bon Jovi та Deep Purple. Диригент – Сергій Рабійчук.

14 грудня о 18.30 пройде Вечір іспанської музики – « Танець з кастаньєтами». Програма відбудеться в органному залі за участі Фатіми Чергінзії, Мирослави Слєсар, Костянтина Осінського та хореографічної групи танцівників фламенко. Керівник – Ольга Шарапа.

16 грудня о 10.00 та 12.00 проведуть музичні забави «Мої перші концерти» за  проектом Анни Косс. Аудиторія – діти віком до 6 років та їхні батьки. Захід відбудеться у малому залі.

19 грудня о 18.30 до уваги хмельничан представлять програму «Різдво в органній залі». Учасниками програми будуть Наталія Молдован, Марія Ясіновська, Ольга Малик та Тарас Малик.

21 грудня о 18.30 покажуть оперету Йоганна Штрауса. Диригент – Тарас Мартиник. Режисер – Богдана Латчук.

25 грудня о 18.30 на хмельничан чекає «Різдвяне диво» у виконанні Хору Академічного ансамблю пісні й танцю «Козаки Поділля». В органному залі звучатиме музика українських композиторів під керівництвом хормейстера Катерини Дробіт.

Завершить цьогорічний коцертний сезон  програма «Різдво у філармонії», яка відбудеться 28 грудня о 18.30. Виконуватимуть твори українських композиторів. Диригент – Тарас Мартиник.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Іванна Білик

    А хіба 20 жовтня не буде концерту Василя Попадюка?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up