Військові облаштували автомобільну майстерню у Нетішині та ремонтують для фронту

Військові облаштували автомобільну майстерню у Нетішині та ремонтують для фронту
Тут і далі фото з сайту Нетішинської міської ради
  • Дмитро пройшов через АТО та добре знає що таке бої.

  • Він самостійно організував автомайстерню для транспорту захисників. 

  • У ній працюють і місцеві на волонтерських засадах. 

Автівки на передовій, як і дрони, є розхідним матеріалом, а ті, що вціліли, потребують капітального ремонту. Разом з тим, авто необхідні захисникам для виконання поставлених завдань. Тож нетішинець Дмитро вирішив зайнятися ремонтом автівок, які їхатимуть на передову. Історію автомайстра розповіли у Нетішинській міській раді. 

На початку повномасштабного вторгнення росії багато місцевих без вагань пішли до місцевої ТрО, а потім гуртом до Збройних Сил України. Дмитро також був учасником бойових дій та пройшов АТО. У нього та його побратимів з Нетішина виникла ідея: самим ремонтувати авто якісно та швидко. 

Відео дня

Все починалося з двох приватних гаражів. Приїжджаючи у відпустку хлопці власними силами ремонтували авто з фронту. Хтось вмів робити одне, хтось інше. За власні гроші вони купували всі необхідні інструменти та розхідники. З часом їм почали допомагати місцеві на волонтерських засадах.

Згодом Дмитро та його військові побратими почали ремонтувати не лише свої автомобілі, але й допомагати з ремонтом авто іншим захисникам. Приміщення стало для них замале. І хлопці знайшли більше та орендували його за власний кошт. Відтоді могли взяти на ремонт більше автівок. 

Нині до їхньої майстерні привозять вкрай пошкоджені автомобілі. Хлопці їх ремонтують та роблять більш маневреними. В автомайстерні зараз працюють і цивільні на волонтерських засадах.

Дмитро з побратимами є прикладом для наслідування, адже вони не тільки боронять нашу державу, але й знаходять в собі сили ремонтувати автомобілі для своїх підрозділів та допомагати іншим військовим. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Руслан В

    Кординати ше дайте
  • ЧитачЧитачів

    Добре що поліцаям громади нові Дастери "подарували". В мого такого сусіда це авто під під'їздом днює і ночує а ще возить дітей у школу та дружину на роботу.

    Vladimir T reply ЧитачЧитачів

    Ну і як таких... назвати? А рибка гниє з голови. Присяга вже напевно не та....., а напевно. Погано те, що контролю ,0,  А вирішення питань просте, не порушувати, не зловживати.... не заминати..., але...

keyboard_arrow_up