Вогнемет і вибух “Ford”: “Чумацький шлях” презентував новий кліп

Вогнемет і вибух “Ford”: “Чумацький шлях” презентував новий кліп
  • Хмельницький рок-гурт представив відео на пісню “Ламай”.
  • Зйомки кліпу відбувалися в Києві і тривали близько 18 годин.

Гурт Чумацький шлях з Хмельницького у березні 2018 року випустив нову міні-альбом “Тисячу років”. До нього увійшло чотири пісні: “Віддай”, “Кольорові звуки”, “Тисячі років” і “Ламай”. На останню з перерахованих гурт уже відзняв кліп. Презентували його сьогодні, 6 грудня.

“Ідея кліпу полягає у постійній боротьбі, як із навколишнім світом, так і з самим собою, і щоб отримати перемогу у цій складній життєвій грі, правила іноді потрібно порушувати. У кліпі існує постійний конфлікт між музикантами та їхнім вже брендовим образом Kozamonster, який упродовж всього відео грає роль навіженого водія-вбивцю на чорному автомобілі Ford Probe 1992 року. У кліпі була застосована справжня піротехніка та вогнемет,яким вокаліст в кінці спалює та підриває свого суперника”, - йдеться в анонсі кліпу від “Чумацького шляху.

Відео дня

Також гурт розповів трішки деталей про сам процес зйомки кліпу. Кажуть, що вони відбувалися на автодромі «Чайка» у Києві та тривали 18 годин. До процесу було залучено близько 30 осіб, враховуючи пожежників, піротехніків та знімальну групу.

«Під час зйомок цього кліпу ми відчули себе справжніми голлівудськими акторами. Вогонь, вибухи, екстремальне водіння та рок музика, той день ми точно запам’ятаємо надовго. Особливо момент, коли нам потрібно було спокійно йти, а за спиною вибухав автомобіль, і не можна було проявляти жодних емоцій, щоб не зіпсувати кадр. Чесно кажучи, було трохи страшнувато. У кліпі не обійшлося і без виробничих травм. Був випадок, коли вокаліст Сергій виконуючи стрибок на капот автомобіля, розбив лобове скло головою. Дуже шкода, щоцейкадрне так іне потрапиву кліп», — коментують в рок-гурті зйомки кліпу на пісню “Ламай”

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up