Як повідомити про колаборанта: у Нацполіції створили чат-бот

Як повідомити про колаборанта: у Нацполіції створили чат-бот

Дізнавайтесь як повідомити в Нацполіцію, якщо помітили прихильника “руского міра” та куди ще можна надіслати меседж про прибічників окупантів. 

На Хмельниччині прибічники рашизму з’явились ще до 24 лютого. Але активно проявляти себе вони почали після початку повномасштабного вторгнення. Правоохоронці області затримували пенсіонерів, які агітували за рф, працівників державних закладів та приватних підприємців, які підтримували режим путіна, мешканця Воркути, законсервованого агента фсб тощо. Детальніше про це читайте в матеріалі  Захоплення влади й підтримка путіна. Історії колаборантів на Хмельниччині

Також нещодавно на Ружичній хмельничани виявили сусіда, який є прихильником “руского міра”. Розповідають, що той радіє, коли оголошують повітряну тривогу чи коли прилітає на територію Хмельницької громади. Читайте про нього у статті “Коли приліт чи тривога - він радіє”. На Ружичній живе прихильник “руского міра”

Правоохоронці кажуть, на телефон гарячої лінії Департаменту Нацполіції щоденно надходять сотні повідомлень українців про ймовірних зрадників із деокупованих та окупованих територій. Кожне таке звернення опрацьовується, а інформація ретельно перевіряється.

Відео дня

Також оперативники з 24 лютого виявляють та притягують до відповідальності тих, хто перейшов на бік країни-агресора для добровільного несення служби у незаконних правоохоронних відомствах окупаційної влади.

З початку повномасштабного вторгнення поліцейські порушили майже 500 кримінальних проваджень на прибічників “руского міра”, зібрали докази протиправної діяльності та повідомлено про підозру за фактами державної зради та колабораційної діяльності більше, ніж 370 особам.

В зв’язку з цим в Департаменті внутрішньої безпеки Нацполіції запустили чат-бот для отримання інформації про зрадників та колаборантів. 

Тепер повідомити про тих, хто підтримує окупантів, в тому числі з числа колишніх правоохоронців, можна через чат-бот. До слова, туди ж можна вказати інформацію про хабарників.

Правоохоронці зазначають, що проаналізують всі зібрані дані — і нададуть діям фігурантів правову кваліфікацію.

Куди ще повідомити про колаборантів

Також нагадуємо, як повідомити в СБУ про колаборанта онлайн:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Владимир Соколенко

    Як показав час, всі ці чат-боти до дупи. Я особисто багато раз повідомляв туди про перевертнів і колоборантів в поліції Дніпра. І надавав всі докази їхньої злочинної діяльності. То чому вони досі на волі і при своїх посадах? Хто і навіщо, їх там приховуе?

    Читач56 reply Владимир Соколенко

    Так ви ж з Харкова (Жасминовый бульвар, 5)

    чому повідомляли про поліцію з Дніпра?

    Читач55 reply Владимир Соколенко

    Так ви ж з Харкова (Жасминовый бульвар, 5)

    чому повідомляли про поліцію з Дніпра?
  • Владимир Соколенко

    0662064896

keyboard_arrow_up