Як змінити парк Чекмана? Хмельничан кличуть на обговорення

Як змінити парк Чекмана? Хмельничан кличуть на обговорення
  • Парк у центрі міста є улюбленим місцем відпочинку багатьох містян. Проте стан його бажає кращого.
  • Хмельничан запрошують обговорити питання стосовно його покращення. 
  • Думку містян запитають 8 листопада у приміщенні міської ради.

У четвер, 8 листопада, у нижній залі Хмельницької міської ради, за адресою вулиця Гагаріна, 3 відбудуться громадські обговорення щодо зміни парку Чекмана. З проектом пропозицій щодо змін можна ознайомитися за посиланням.

Початок обговорення о 18:00. Організатор: Управління Житлово-Комунального Господарства Хмельницький та проектанти парку - Група 109.

Усіх хмельничан запрошують приєднатися.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • George Zaremba

    Як би ше десь цирк цей "циганський" заборонили в парку ставити, чи десь поближче до зупинки його поставили. Поперше цей цирк суцільна "антісанітарія" бруд, запахи, якісь дроти з електрикою, шланги з водою, задуха. Ці тварини "серуть", воно все смердить. Одним словом -балаган привокзальний. ЦЕ ГАНЬБА ДЛЯ НАШОГО ПАРКУ. Для дітей немає ніяких зручностей, поряд. Персонал цирку хамовитий. Одній похилій людині під час сеансу стало зле, то викликана швидка відмовилась туди їхати, оскільки підїзд до цирку занадто ускладнений. Раніше всі цирки знаходились на пляжу. Це було зручно всім! І швидкий і МНС і просто звичайним громадянам, яким не треба лазити по "хащам" парка Чекмана в пошуках де цей цирк знаходиться! Нонсенс! Крім того, якщо в праку цирк, це теж добре! Ось при вїзді із сторни Гречан в парк Чекмана є досить гарна локація де знаходиться колесо огляду. Там вже і щебень насипаний (Скачеляс разом з Пєвневим хтіли побудувати парковку для майбутнього будівництва в парку Чекмана чергової елітної багатоповерхівки) для намету цирку, не треба бити колья у асфальт, знищуючи його залишки і утворюючи вирли та калюжі від багатотоних фур на газонах паркової зони, і зупинка поряд.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up