Зеленський нагородив орденом військовослужбовицю з Хмельницького

Зеленський нагородив орденом військовослужбовицю з Хмельницького
  • Дарина Войтович — молодший сержант Збройних Сил України. 

  • Нині вона захищає країну разом зі своїм чоловіком Дмитром. 

Днями ще одна військова із Хмельниччини отримала почесну нагороду від глави держави. Дарину Войтович відзначили орденом “За мужність” ІІІ ступеня. Про це розповів її батько Петро Воробей

— За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, постановляю нагородити орденом “За мужність” ІІІ ступеня Войтович Дарину Петрівну — молодшого сержанта, — йдеться в указі президента №148 “Про відзначення державними нагородами України”. 

Нині Дарина служить в ЗСУ молодшим сержантом. Її чоловік Дмитро також захищає країну. Він — рядовий. 

Відео дня

Доньку нагородили орденом до Дня добровольця. Для Петра Воробея та його дружини Руслани відзнака стала несподіванкою.

Нагадаємо, мати загиблого Героя з Хмельниччини просить Зеленського присвоїти йому звання "Героя України". Йдеться про 19-річного Сергія Сищука. Він був єдиною дитиною в батьків. У 18-річному віці юнак пішов воювати добровольцем. На війні Сергій був водієм-санітаром військової частини А-0281.

Вірний військовій присязі солдат Сищук 12 липня загинув у бою на Донеччині. Був одним з найкращих, за що був нагороджений нагрудним знаком "За зразкову службу", медаллю "За військову службу Україні" та орденом "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно).

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up